19 Eylül 2024
Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Haber Bizimle Başlar
HABER.COM Gündem Narin Güran 19 Gündür Aranıyor: Arkadaşının Sözleri Ortaya Çıktı!

Narin Güran 19 Gündür Aranıyor: Arkadaşının Sözleri Ortaya Çıktı!

Narin Güran son dakika gelişmeleri... Diyarbakır'da 19 gün önce kaybolan Narin'i arama çalışmalarında yeni detaylar ortaya çıktı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Narin Güran 19 Gündür Aranıyor: Arkadaşının Sözleri Ortaya Çıktı!

Kayıp Narin'e dair yeni ihbarlar gelmeye devam ederken, bir gizli tanığın dinlendiği ve yönlendirme yaptığı iddia edilmişti. Jandarma ve tüm arama-kurtarma ekipleri 8 yaşındaki Narin Güran'ın evinin, mahallesi, ilçesinin her yerini didik didik aramaya devam ediyor. Anne ve babasının, Narin'in kaybolmasıyla ilgili tutuklanan amca Salim Güran'ı cezaevinde ziyaret ettiği de öğrenildi. Peki, Narin Güran son dakika gelişmeleri neler oldu? Narin'e dair bir ize rastlandı mı?

Narin Güran Son Dakika Gelişmeleri

21 Ağustos 2024 tarihinde Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde Kuran Kursu'ndan çıktıktan sonra kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran bir daha geri dönmedi. Anne ve babası jandarmaya kayıp ihbarıyla başvurduktan sonra kayıp Narin Güran, 19 gündür her yerde aranıyor. 

Ankara'dan özel arama ekipleri, köpekli timler köyde aramalar yapıyor. Dereler, kuyular, evler, ahırlar, tarlalar... Her yerde Narin'e ait iz aranıyor.

Narin'e amcası Salim Güran'ın zarar verdiğinden şüphelenildiği ve aracında eşleşen DNA'lar bulunduğu için Salim Güran tutuklanmıştı.

Narin'i arama ve soruşturma işlemleri devam ederken yeni bir gelişme daha yaşandı. Narin'in anne ve babasının, soruşturma kapsamında tutuklanan amcayı ziyaret ettiği öğrenildi.

Narin'in DNA izleri bulunan amcanın arabası ilk kez görüntülendi. Eğertutmaz Deresi'nde de yeni bir arama çalışması yapıldı.

Narin'e ait DNA izlerinin bulunduğu Salim Güran'ın aracı

Jandarma ekipleri, mahalleye giren ve bölgeden ayrılan araçları kontrol etti. Sualtı dalgıçları su kuyularında da arama gerçekleştirdi.

Arkadaşı Konuştu

Narin Güran son dakika gelişmesi de şu oldu: Kayıp Narin'i son gören 9 yaşındaki M. adlı arkadaşının ifadesi pedagog eşliğinde alındı. Küçük kız, Narin'e "Oyun oynayalım" dediğini, Narin'in ise "Çok yorgunum, oynamayalım" diyerek gittiğini söyledi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Reyting Sonuçları 7 Eylül 2024: Dünün Reyting Birincisi Kim Oldu?

Reyting Sonuçları 7 Eylül 2024: Dünün Reyting Birincisi Kim Oldu?

Sponsorlu bağlantılar