17 Eylül 2024
Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Haber Bizimle Başlar
HABER.COM Gündem Narin Güran Cinayetinde İtirafçı Nevzat Bahtiyar Tutuklandı

Narin Güran Cinayetinde İtirafçı Nevzat Bahtiyar Tutuklandı

Son dakika… Narin Güran'ın cansız bedenini dereye gömdüğünü itiraf etmişti! İtirafçı Nevzat Bahtiyar tutuklandı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Narin Güran Cinayetinde İtirafçı Nevzat Bahtiyar Tutuklandı

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde yaşanan korkunç cinayetin soruşturması devam ediyor. Narin Güran cinayeti ile ilgili bir son dakika gelişmesi yaşandı. Narin'in cansız bedenini amca Salim Güran'dan teslim alarak, Eğertutmaz Deresi'ne gömdüğünü itiraf eden 48 yaşındaki sıvacı Nevzat Bahtiyar tutuklandı.

Nevzat Bahtiyar Tutuklandı

Savcılık soruşturması ve gözaltılar devam ederken, Narin'i kimin ya da kimlerin nasıl öldürdüğü henüz ortaya çıkmadı. Soruşturma kapsamında, Narin'in cansız bedenini dereye gömdüğünü itiraf eden Nevzat Bahtiyar adliyede çıkarıldığı 1. Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği'nce 'Çocuğu iştirak halinde kasten öldürme' suçundan tutuklandı.

Yorumlar
Z
Ziyaretçi 6 gün önce
Kimbilir daha kaç kisiyi böyle yok ettiler. Sozda amca ile ara sıra çay içer diyarbakir a giderdik gibi basit görüşme birliktelikleri olduğu imajıi vermeye çalışıyor. Gözünden belli ne işler çeviren bir tip olduğu. Çocuğun ölü bedenine görmeden önce başka zararlar bile vermiştir. Kanundan korkacagina her türlü çakalligi yapan varliklarinin ucu sonu belli olmayan koylu kurnazliginda asiret ağaları babalarından korkuyor. Ceset eline geçti amca gitti ilk iş jandarmaya haber vereceksin.
BEĞENME
0
CEVAPLA
Aras Bulut İynemli'den 'Deha' Yorumu: İyilik Mi, Kötülük Mü?

Aras Bulut İynemli'den 'Deha' Yorumu: İyilik Mi, Kötülük Mü?

Sponsorlu bağlantılar