18 Eylül 2024
Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Haber Bizimle Başlar
HABER.COM Gündem Narin Güran Soruşturmasında 25 Şüpheli Adliyeye Sevk Edildi

Narin Güran Soruşturmasında 25 Şüpheli Adliyeye Sevk Edildi

Son Dakika: Narin Güran cinayeti soruşturmasında gözaltına alınan 25 şüpheli adliyeye sevk edildi. Tutuklu Salim Güran'ın avukatı davadan çekildi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Narin Güran Soruşturmasında 25 Şüpheli Adliyeye Sevk Edildi

Narin Güran son dakika haberi: 8 yaşındaki Narin Güran'ın Diyarbakır'ın Bağlar ilçesine bağlı Tavşantepe Köyü'nde katledilmesi Türkiye'yi yasa boğdu. Küçük kızın cenazesi, Pazartesi günü toprağa verildi. Cinayet soruşturmasında Narin'i dereye gömdüğünü itiraf eden Nevzat Bahtiyar tutuklandı. Amca Salim Güran daha önce tutuklanmıştı. Narin'in annesi, babası ve ağabeylerinin de aralarında bulunduğu şüpheliler ise gözaltına alınmıştı.

25 Şüpheli Adliyeye Sevk Edildi

Bu sabah Narin Güran'ın annesi, babası ve ağabeylerinin de aralarında bulunduğu 25 şüpheli adliyeye sevk edildi. Duruşmanın detayları gün içerisinde kamuoyu ile paylaşılabilir. Gelişmeleri anbean sizlerle paylaşacağız.

Salim Güran'ın Avukatı Davadan Çekildi

Öte yandan amca Salim Güran'ın avukatı Seda Toğrul davadan çekildiğini açıkladı. Salim Güran ilk tutuklandığında tutuklamanın hukuksuz olduğunuz söyleyerek karara itiraz eden Toğrul, yeni gelişmelerden sonra Salim Güran'ın avukatlığını yapmaktan vazgeçti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
MasterChef Kaptan Kim Oldu 10 Eylül 2024? Takımlar Nasıl Oluştu?

MasterChef Kaptan Kim Oldu 10 Eylül 2024? Takımlar Nasıl Oluştu?

Sponsorlu bağlantılar