19 Eylül 2024
Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Haber Bizimle Başlar
HABER.COM Gündem Narin Güran'ın Gözaltına Alınan Ağabeyi Enes Serbest Bırakıldı

Narin Güran'ın Gözaltına Alınan Ağabeyi Enes Serbest Bırakıldı

Diyarbakır'da 9 gün önce kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran'ın gözaltına alınan abisi Enes Güran serbest bırakıldı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Narin Güran'ın Gözaltına Alınan Ağabeyi Enes Serbest Bırakıldı

21 Ağustos'ta Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde Kur'an kursundan çıktıktan sonra bir daha eve dönmedi. 8 yaşındaki Narin Güran halen kayıp. Tüm Türkiye Narin'in haberlerini anbean takip ediyor. Ekipler, küçük kız çocuğunu her yerde didik didik arıyor.

Narin’in Abisi Serbest Bırakıldı

Narin'in 18 yaşındaki abisi Enes Güran, kolunda ısırık izleri olduğu gerekçesiyle gözaltına alınmıştı. Enes Güran'ın, İstanbul Adli Tıp Kurumu'ndaki incelemede kolundaki ısırık izinin Narin'e ait olup olmadığının tespit edilememesi üzerine az önce serbest bırakıldığı öğrenildi.

Kayıp Narin Güran ile ilgili yürütülen soruşturmada, annenin 'Didem Arslan'la Vazgeçme' programına bağlanarak söylediği son sözler tüyler ürpertti.

Narin'i mutlaka bir tanıdıklarının kaçırdığını dile getiren acılı anne, 18 yaşındaki oğlu Enes içinse şunları söylemişti:

"Narin'in kaybolduğu saatlerde oğlum Enes ve arkadaşları arkada tütün içip köpeğe zarar veriyorlardı. Oğlum, yapmayın günahtır dedim. Oğlumun kolunda ısırık izleri vardı."

Bu sözler üzerine canlı yayın yarıda kesilmiş, jandarma, anne Güran'ı ifadeye çağırmıştı. Ailenin şüpheli ve çelişkili ifadeleri ve ağabey Enes’in ‘ısırık’ izi olayı sonrası, minik Narin’i aileden birinin kaçırmış olma ihtimali arttı.

Narin Güran olayı kamuoyunda infial yaratırken, az önce ağabeyinin gözaltında tutulduğu nezarethaneden salındığı öğrenildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Reyting Sonuçları 29 Ağustos 2024: Dünün Reyting Birincisi Kim Oldu?

Reyting Sonuçları 29 Ağustos 2024: Dünün Reyting Birincisi Kim Oldu?

Sponsorlu bağlantılar