16 Eylül 2024
Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Haber Bizimle Başlar
HABER.COM Gündem Narin İle İlgili Kayıp 12 Dakika Araştırılıyor

Narin İle İlgili Kayıp 12 Dakika Araştırılıyor

Narin Güran’ı arama çalışmalarında 16’ncı gündeyiz. Kaybolduğu gün en son 15.30 sularında kameralara takılan Narin'in 18.47'de bir arkadaşıyla görüldüğü öğrenildi. İşte sıcak gelişmenin detayları!

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Narin İle İlgili Kayıp 12 Dakika Araştırılıyor

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesine bağlı Tavşantepe köyünde 21 Ağustos'ta kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran'dan hala bir haber yok. 16 gündür aranılan kayıp Narin ile ilgili '12 dakika detayı' ortaya çıktı. Narin'in kaybolmasıyla ilgili yürütülen soruşturmada amca Salim Güran, “Kasten öldürme” ve “Kişiyi hürriyetinden yoksun kılma” suçlarından tutuklanmıştı.

Narin'e Ne Olduğu '12 Dakikada' Gizli

Ekipler son olarak mahalledeki mezarlıkta yeraltı görüntüleme cihazlarıyla arama tarama çalışması yaptı. Arama çalışmalarında yeni bir detay ortaya çıktı. Jandarma tutanağında, Narin'in en son saat 18.47'de 9 yaşındaki bir arkadaşıyla görüldüğü tespit edildi. Amca Salim Güran ise köyden saat 18.59'da aracıyla hızla çıkış yapmıştı. Aradaki 12 dakikalık süreçte Narin'e amcasının zarar verip vermediği ya da küçük kıza ne olduğu araştırılıyor.

"Narin'i Amcasının Kollarında Baygın Gördüm"

Halk TV'nin haberine göre, Narin Güran'ın kaybolmasının ardından, şu an tutuklu olan amca Salim Güran, benzin istasyonuna giderek ıslak mendil aldı. Benzin istasyonu çalışanı M.Ç.Ç., jandarmaya ifade vermeye gitti. M.Ç.Ç.'nin "Köy muhtarı Salim Güran'ın aracında Narin ya baygın ya da elleriyle boğmuş vaziyette yatıyor ön koltukta ve üstünde koyu kahve renginde bir battaniye vardı" ifadesi sonucu Salim Güran gözaltına alınmıştı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ebru Acer, Paris 2024 Paralimpik Oyunları'nda Bronz Madalya Kazandı

Ebru Acer, Paris 2024 Paralimpik Oyunları'nda Bronz Madalya Kazandı

Sponsorlu bağlantılar