19 Eylül 2024
Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Haber Bizimle Başlar
HABER.COM Gündem Narin'in Annesi Yüksel Güran'ın Gizlice Kan Aldırdığı Öğrenildi! Devlet İstiyor Diyerek Herkesi Kandırmış

Narin'in Annesi Yüksel Güran'ın Gizlice Kan Aldırdığı Öğrenildi! Devlet İstiyor Diyerek Herkesi Kandırmış

Narin Güran'ın annesi Yüksel Güran'ın, küçük kızın kaybolmasının ilk haftasında eve ambulans çağırıp 'Devlet istiyor, gizli bir test yapılacakmış' yalanıyla hemşirelere kan aldırdığı ortaya çıktı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Narin'in Annesi Yüksel Güran'ın Gizlice Kan Aldırdığı Öğrenildi! Devlet İstiyor Diyerek Herkesi Kandırmış

Diyarbakır'da 8 yaşındaki Narin Güran'ın cinayete kurban gitmesiyle ilgili yürütülen soruşturmada anne ve ağabey dahil 8 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi. Cinayeti işleyen Didem Arslan'la Vazgeçme programının muhabiri, 'Bu bilgi teyitlidir' diyerek Narin'in annesi Yüksel Güran'la ilgili korkunç bir gerçeği aktardı.

"Devlet İstiyor" Diyerek Gizlice Kan Aldırdı

Didem Arslan Yılmaz'ın programında muhabir Büşra Seyis'in bölgeden aktardığı haberde Narin'in tutuklanan annesiyle ilgili korkunç bir iddia ortaya çıktı. Muhabirin aktardığı habere göre, anne Yüksel Güran, kızı Narin Güran kaybolduktan yaklaşık bir hafta sonra tansiyonunu bahane ederek evinin önüne ambulans çağırdı. 2 hemşireyle ambulansa giren Yüksel Güran'ın işi uzun sürünce, 'Tansiyon ölçtürmek bu kadar uzun sürmez' diyen üçüncü sağlık görevlisi, durumdan şüphelenerek ambulansın içini kontrol etti.

O sırada Yüksel Güran'ın göğsünden bir şırınga çıkardığını gördü. Yüksel Güran, "Devlet istiyor, gizli bir test yapılacak" yalanıyla o an boşluğuna gelen hemşirelere gizlice kanını aldırıyor. 

Sağlık görevlileri durumu jandarmaya anlattı. Tutanak tutuldu. Jandarmanın Yüksel Güran'dan böyle bir talebinin olmadığı, olsa dahi böyle bir şeyin ilgili kurumlarca gizli saklı olmadan yapılacağı belirtildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Cumhurbaşkanı Erdoğan, New York'ta Yatırımcı Çekme Çalışmaları Kapsamında Görüşmelerde Bulunacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan, New York'ta Yatırımcı Çekme Çalışmaları Kapsamında Görüşmelerde Bulunacak

Sponsorlu bağlantılar