19 Eylül 2024
Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Haber Bizimle Başlar
HABER.COM Gündem Son Dakika: Kenan Işık Hayatını Kaybetti!

Son Dakika: Kenan Işık Hayatını Kaybetti!

Kenan Işık, beklenmedik bir kaza sonucu komaya girmiş senelerdir de buna uygun yaşıyordu. Ancak gelen son haber üzücü oluyor; usta sunucu ve oyuncu Kenan Işık hayatını kaybetti!

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Son Dakika: Kenan Işık Hayatını Kaybetti!

Tiyatro sanatçısı, sunucu ve oyuncu Kenan Işık, beyin kanaması sonucu 10 yıldır komadaydı. Evinde özel olarak bakılan usta oyuncudan kötü haber geldi. 

Komadan çıkamayan Kenan Işık 10 yıllık tedavi sonucu hayatını kaybetti. 76 yaşında hayatını kaybeden Işık’ın cenazesi hakkında henüz bilgi verilmedi. 

Usta Oyuncu Kenan Işık Neden Komadaydı? 

Tarihler 21 Mart 2014’ü gösterdiğinde spor sonrası saunaya giren Kenan Işık, burada fenalaşarak dengesini kaybetti. Düşerek kafasını yere sertçe çarpan Işık, beyin kanaması geçirdi. 

Bilinci kapanan oyuncu hemen ameliyata alındı. 4 saat süren ameliyat sonrası 10 yıldır komadaydı. 

Kenan Işık Kimdir? 

Malatya’da 1947 yılında dünyaya gelen Kenan Işık, Ankara Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’ne kayıt oldu. Kamu Yönetimi bölümünden mezun olduktan sonra 1972 yılında Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü sanatçısı oldu. 

Zamanında Şehir Tiyatroları Genel Sanat Yönetmeliği yapan sanatçı, yaşamı boyunca sayısız tiyatro oyunu yazdı. Tiyatro oyunlarında yer aldı ve dizilerde de boy gösterdi.

KAYNAK: Haber Merkezi
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
E-Ticaret Şirketlerine Ceza Yağdı! Ticaret Bakanlığı Denetimleri Sıklaştırdı

E-Ticaret Şirketlerine Ceza Yağdı! Ticaret Bakanlığı Denetimleri Sıklaştırdı

Sponsorlu bağlantılar