17 Eylül 2024
Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Haber Bizimle Başlar
HABER.COM Gündem Tekirdağ’da 2 Yaşındaki Sıla Entübe Edildi! Cinsel İstismara Uğradığı İddiası Ortalığı Ayağa Kaldırdı!

Tekirdağ’da 2 Yaşındaki Sıla Entübe Edildi! Cinsel İstismara Uğradığı İddiası Ortalığı Ayağa Kaldırdı!

Türkiye, Narin Güran için yas tutarken Tekirdağ’dan acı bir haber daha geldi! 2 yaşındaki Sıla’nın cinsel istismara uğradığı ve entübe edildiği iddia edildi!

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Tekirdağ’da 2 Yaşındaki Sıla Entübe Edildi! Cinsel İstismara Uğradığı İddiası Ortalığı Ayağa Kaldırdı!

Diyarbakır'da büyük bir olasılıkla yakınları tarafından katledilen 8 yaşındaki Narin Güran'ın ölümüyle sarsıldık. Türkiye, çocuk istismarı, çocuğa şiddet ve çocuk ölümü haberlerine tepkisini göstermeye devam ediyor. Ancak yaşanan acı olayların önüne bir türlü geçilemiyor. Bu kez acı haber Tekirdağ'dan geldi.

2 Yaşındaki Sıla'ya Ne Oldu?

Sözcü'de yer alan habere göre; Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde 2 yaşındaki Sıla Y., geçen hafta vücudunda morluklar ve darp izleriyle hastaneye kaldırıldı. Annesi, çocuğu komşuya bıraktığını ve komşu tarafından çocuğun yere düşürüldüğünü söyledi. Geçen hafta ilk kez hastaneye kaldırıldığında, 2 yaşındaki Sıla, tedavi edilip taburcu edildi. Olayın ardından, bu hafta ikinci kez hastaneye aynı vaziyette getirilen küçük kızla ilgili bir durum, hemşirenin dikkatini çekti.

Tekirdağ Şehir Hastanesi’nde çalışan bir hemşire, küçük kızda fark ettiği durumu Saadet Öğretmen Çocuk İstismarı İle Mücadele Derneği (UCİM)’ne bildirdi.

İhbar üzerine çocukta yapılan ikinci muayenede, Sıla'nın vücudunda ve anal bölgesinde yeni oluşmuş morluklar tespit edildi.

Çocuğun anal bölgesinde darp sonucu ısırık ve morlukların tespit edildiği, araştırmaların yapıldığı bilgisi geldi.

UCİM'in avukatlarına göre, 2 yaşındaki bir çocuğun bir hafta arayla bir yerden düşmesi ve vücudunda morluklar olması hayatın doğal akışına aykırı bir durum. Bu durumun acilen soruşturulması gerektiği belirtildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Samsun'da Toprak Kayması: 2 İşçi Toprak Altında Kaldı!

Samsun'da Toprak Kayması: 2 İşçi Toprak Altında Kaldı!

Sponsorlu bağlantılar