Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Haber.com Gündem Van'da Kaybolan Rojbin Kabaiş'e Dair Yeni İz: Kadavra Köpeği O Noktaya Yoğunlaştı

Van'da Kaybolan Rojbin Kabaiş'e Dair Yeni İz: Kadavra Köpeği O Noktaya Yoğunlaştı

Van'da kaybolan üniversite öğrencisi Rojbin Kabaiş için bekleyiş sürerken, yeni bir gelişme yaşandı. Kadavra köpekleri arama çalışmalarında o noktaya yoğunlaştı. İşte son detaylar!

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Van'da Kaybolan Rojbin Kabaiş'e Dair Yeni İz: Kadavra Köpeği O Noktaya Yoğunlaştı

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi'nde Okul Öncesi Öğretmenliği Bölümü'nde eğitim gören Rojbin Kabaiş'ten günlerdir haber alınamıyor. 27 Eylül'de arkadaşlarına çakıl taşı toplamak için gece saatlerinde sahile gideceğini söyleyen Rojbin Kabaiş, o günden beri kayıp. Ailesinin ve sevenlerinin acılı bekleyişi sürerken, jandarma, emniyet ve sahil güvenlik ekipleri günlerdir genç kızdan bir iz arıyor. Sahilde cep telefonu, kulaklığı ve keki, başka bir noktada baş örtüsü bulunan Kabaiş'e dair yeni bir ize rastlandı!

Kadavra Köpeği O Noktada Tepki Verdi

Tüm Türkiye Rojbin’den gelecek güzel haberleri bekliyor. Su altı dalgıçları gölün derinliklerinde özel cihazlarla titizlikle arama çalışmalarını sürdürüyor. Van başta olmak üzere 81 ilde aranan Rojbin'in eğitim gördüğü üniversitenin kampüsüne çok yakın olan sahil bölgesinde çalışmalar yoğunlaştırıldı. 

Sahildeki sazlık alan ile Bardakçı Mahallesi'ndeki metruk yapılar inceleniyor. Kadavra köpekleri kampüs sahilinde tepki verdi. Metal dedektörü ile bu bölgede yeniden derinlemesine arama çalışmaları başladı. Bazı noktalarda kazı yapılsa da, ne yazık ki Rojbin Kabaiş'e dair herhangi bir iz bulunamadı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İzlanda Türkiye Maçı Ne Zaman? İzlanda Türkiye Maçı Hangi Kanalda?

İzlanda Türkiye Maçı Ne Zaman? İzlanda Türkiye Maçı Hangi Kanalda?