16 Eylül 2024
Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Haber Bizimle Başlar
HABER.COM Gündem Vedat Milor Kaza Geçirdi! O Detay Dikkat Çekti

Vedat Milor Kaza Geçirdi! O Detay Dikkat Çekti

Ünlü yemek yazarı, gurme Vedat Milor, İstanbul Beyoğlu'nda trafik kazası geçirdi. Milor'un kaza hakkında yaptığı açıklamada o detay dikkat çekti.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Vedat Milor Kaza Geçirdi! O Detay Dikkat Çekti

İstanbul'un Beyoğlu ilçesinde Halıcıoğlu Mahallesi Karaağaç Caddesi'nde trafikte seyretmekte olan Milor'un aracı, bir başka otomobil ile çarpıştı. Kazada can kaybı olmazken, Milor'un şoförünün eli yaralandı.

Kazanın ardından sosyal medya hesabından açıklama yapan Vedat Milor, emniyet kemerinin öneminin altını çizdi. "Emniyet kemeri takmasam ve hava yasığı çalışmasa, durum benim için çok daha kötü olabilirdi" diyen Milor, paylaşımını ülkedeki önemli bir soruna dikkat çekmek için yaptığını belirtti.

Ülkedeki Trafik ve Yol Düzenlemelerinin Hiç Mi Payı Yok?

Geçirdiği trafik kazasındaki en büyük payın, trafik ve yol düzenlemelerinde olduğunu vurgulayan Milor, 

"Bize çarpan arkadaş çok düzgün bir insandı. Kazaya neden olan bu arkadaş navigasyonu açık olduğu halde sola hatalı dönüş yapıyor. %100 haksız olduğunu kabul etti. Ülkemizde kavşak dönüşleri çok sorunlu ve belirsiz. Girmesi gereken yola girmeyip, aniden sola döndü. Bu tip trafik düzenlemelerine daha fazla dikkat edilmesi gerekir. Uygar ülkelerde bu işaretler çok daha anlaşılır. Bizde bu işaretler çizilmeye mi üşeniliyor yoksa ekstra masraftan mı kaçınılıyor bilmiyorum. Elbette daha dikkatli olmalıydı ama bu kazada trafik ve yol düzenlemelerinin hiç mi payı yok?” paylaşımıyla dikkat çekti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Vergi Borcu ve Cezası Olanlar Açıklanacak: 'Vergi Yüzsüzü' Listesine Girecek

Vergi Borcu ve Cezası Olanlar Açıklanacak: 'Vergi Yüzsüzü' Listesine Girecek

Sponsorlu bağlantılar