17 Eylül 2024
Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Haber Bizimle Başlar
HABER.COM Kültür Sanat Alboranın Sert Kışı Dizisinde Ozan Akbaba'nın Partneri Sinem Ünsal Oldu

Alboranın Sert Kışı Dizisinde Ozan Akbaba'nın Partneri Sinem Ünsal Oldu

Kanal D’de yayınlanacak olan ‘Alboranın Sert Kışı’ dizisinde Ozan Akbaba’nın partneri Sinem Ünsal oldu. İşte, dizi hakkında son gelişmeler…

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Alboranın Sert Kışı Dizisinde Ozan Akbaba'nın Partneri Sinem Ünsal Oldu

Kerem Çatay ile Lale Eren’in ortağı olduğu Tay Yapım tarafından hazırlıklarına başlanan Alboranın Sert Kışı dizisi için kadın başrol oyuncusu da netleşti. 

Lübnan'ın sevilen dizisi Al Hayba'dan Türkiye'ye uyarlanan Alboranın Sert Kışı dizisinin senaryosunu Gülizar Irmak kaleme alıyor. Ahmet Katıksız'ın yöneteceği dizi, yeni sezonda Kanal D'de izleyici karşısına çıkacak.

Mardin'de başlayacak olan çekimlerden sonra, hikaye gereği farklı illerde de çekimler gerçekleştirilecek. Dizide Cihan Albora karakteriyle başrolde Ozan Akbaba yer alıyor.

Sinem Ünsal, Alya Albora Karakteriyle Ekranlara Dönüyor

Şüpheli bir şekilde ölen eşi Boran'ın cenazesini, Toronto'dan Mardin'e getiren ve oğluyla birlikte yeni bir yaşam mücadelesine giren Alya Albora'yı zor günler beklemektedir. Albora ailesinin veliahtı Cihan Albora ile Alya Albora ve tüm aile fertleri arasında yaşanacak olanlar, dizide heyecanı ve gerilimi yüksek tutacak gibi görünüyor.

Gonca Cilasun, Sahra Şaş, Mehmet Polat, Nazmi Kırık, İlkay Kayku, Ferit Kaya, Sinan Demirer ve Mine Kılıç'ın kadrosunda yer aldığı dizide, Alya Albora karakterine güzel oyuncu Sinem Ünsal hayat verecek.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Altın İçin Yeni Tahmin Geldi! Dolarda Son Durum Ne?

Altın İçin Yeni Tahmin Geldi! Dolarda Son Durum Ne?

Sponsorlu bağlantılar