19 Eylül 2024
Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Haber Bizimle Başlar
HABER.COM Kültür Sanat Aras Bulut İynemli'den 'Deha' Yorumu: İyilik Mi, Kötülük Mü?

Aras Bulut İynemli'den 'Deha' Yorumu: İyilik Mi, Kötülük Mü?

Show TV'de yakında başlayacak olan 'Deha' dizisinin yıldızı Aras Bulut İynemli, karakteri Devran’ı anlattı. Başarılı oyuncu, Devran’ın dehasını nasıl kullanacağına dair önemli ipuçları verdi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Aras Bulut İynemli'den 'Deha' Yorumu: İyilik Mi, Kötülük Mü?

Umut Aral’ın rejisiyle çekilen, Damla Serim’in kaleminden çıkan Ay Yapım imzalı ‘Deha’ dizisi yakında Show TV’de başlıyor. Aras Bulut İynemli, Ahsen Eroğlu, Uğur Polat, Onur Saylak, Taner Ölmez, Melis Sezen gibi iddialı isimleri kadrosunda buluşturan Deha’ya sayılı günler kala, dizinin başrol oyuncusu İynemli’den bomba açıklamalar geldi.

Devran, Dehasını İyilik İçin Mi Kullanacak? Kötülük İçin Mi?

Babası tarafından küçük yaşta terk edilen Devran, annesi, babaannesi ve dört kardeşiyle birlikte büyür. Çocukken matematik dehası olduğu keşfedilir. Burada Devran’ın bir dehaya dönüşmesine vesile olan ve onun akıl hocası olan hocasına Onur Saylak hayat veriyor. 

Devran’ın yetişkinliğinde babasıyla yüzleşmesi, hesaplaşması ve bir yandan da üstün zekasını nasıl kullanacağı izleyici cephesinde büyük merak uyandırıyor.

Devran’ı canlandıran Aras Bulut İynemli, dizideki karakterini şöyle anlatıyor…

“Devran, çocukken babası tarafından terk edilmiş, annesi, babaannesi ve dört kardeşiyle birlikte İstanbul’un eski ve yoksul semtlerinden birinde büyümüş. Hayatı, erken yaşta dahi olduğunun keşfedilmesiyle ve ardından da babasının onu terk etmesiyle şekillenmiş. Bugün ise dehasını iyilik mi yoksa kötülük için mi kullanmanın kararını verme noktasında olan bir adam.”

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Burger King Türkiye'de İsim Değiştirdi: Yeni İsmi 'Börgır' Oldu

Burger King Türkiye'de İsim Değiştirdi: Yeni İsmi 'Börgır' Oldu

Sponsorlu bağlantılar