19 Eylül 2024
Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Haber Bizimle Başlar
HABER.COM Kültür Sanat Bergüzar Korel ve Mehmet Günsür’den ‘Annem Ankara’ Paylaşımı

Bergüzar Korel ve Mehmet Günsür’den ‘Annem Ankara’ Paylaşımı

"Benim annem Ankara’ydı. Denizi, boğazı yoktu ama direnişti, mücadeleydi!" sloganıyla ekrana taşınacak olan 'Annem Ankara' dizisinden ilk paylaşım geldi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Bergüzar Korel ve Mehmet Günsür’den ‘Annem Ankara’ Paylaşımı

Başrollerini Bergüzar Korel ve Mehmet Günsür'ün paylaştığı Kanal D'nin yeni dizisi 'Annem Ankara' diziseverler tarafından heyecanla bekleniyor.

Özgürcan Çevik, Gökçe Eyüboğlu, Sevinç Erbulak ve Celile Toyon, Sinem Uslu, Muharrem Türkseven, Mustafa Açılan, Dilek Çelebi, Hakan Akın, Yıldıray Şahinler,Fatma Toptaş, Durukan Çelikkaya, Ezgi Gör, Selen Özbayrak, Başak Akan, Mustafa Enis Bilir, Beyza Şekerci, Cansu Dağdelen, Kerem Eren, Mert Tanık, Naz Özgülüş, Egemen Ulaş Önkal  Mehmet Can Akça, Yasin Pehlivan gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı dizinin setinden ilk kare sosyal medyadan paylaşıldı.

Annem Ankara Dizisi Geliyor

BKM imzalı Annem Ankara, gerçek bir hayat hikayesinden ekranlara taşınacak. Faruk Teber'in yönetmen koltuğunda oturduğu dizide üç çocuk annesi Zuhal'i Bergüzar Korel canlandırıyor. Zuhal'in eşine ise Mehmet Günsür hayat veriyor. Zuhal'in hayatını anlatacak olan Annem Ankara'nın başrol oyuncularından ilk set pozu geldi.

Uzun süredir ekranlarda yer almayan iki başarılı oyuncunun karesi ve "Benim annem Ankara’ydı. Denizi, boğazı yoktu ama direnişti, mücadeleydi!" sloganının paylaşılması diziseverler arasında büyük bir heyecan yarattı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Ayşenur' Açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Ayşenur' Açıklaması

Sponsorlu bağlantılar