16 Eylül 2024
Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Haber Bizimle Başlar
HABER.COM Kültür Sanat Berk Atan Gönül Dağı’na Devam Dedi! 5. Sezon Anlaşması Yapıldı

Berk Atan Gönül Dağı’na Devam Dedi! 5. Sezon Anlaşması Yapıldı

TRT 1'in sevilen dizisi Gönül Dağı'nda Taner karakteriyle başrolde yer alan Berk Atan, 5. sezonda da diziye devam kararı aldı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Berk Atan Gönül Dağı’na Devam Dedi! 5. Sezon Anlaşması Yapıldı

Berk Atan'ın ailesinden ve sevdiklerinden uzak kalmamak adına Eskişehir'de çekilen Gönül Dağı dizisine veda edeceği iddia edilmişti. Basında ve sosyal medyada çıkan bu iddialar, yakışıklı oyuncunun yeni sezon anlaşmasıyla birlikte çürütüldü.

Gönül Dağı Taner'siz Olmaz

Eylül ayından itibaren 5. sezonuyla TRT 1 ekranlarında izleyici karşısına çıkacak olan Köprü Film imzalı Gönül Dağı dizisinde bazı değişiklikler olacak.

Dizinin kadın başrolü Dilek'i canlandıran Gülsim Ali İlhan, önceki sezon ekibe veda ederek Gönül Dağı hayranlarını şaşırtmıştı. Yeni kadın başrol olarak ise yerine Melis Sevinç gelmişti. Bahar'ın Rengin'i Ecem Özkaya ve bazı oyuncular da uzun soluklu projeye veda etmişti. 

Gönül Dağı 5. sezona Kiraz ve Sefer adlı yeni karakterler dahil olacak. Beril Kandemir'in canlandırdığı Zahide'nin çocuklarının büyüklük halleri karşımıza çıkacak.

Diziden ayrılacağı yönündeki iddialar, Berk Atan hayranlarını epey üzmüştü. “Gönül Dağı Taner’siz olmaz” gibi yorumlar sosyal medyada art arda gelmeye başlamıştı. Sevilen oyuncunun Taner rolüyle hikayede kalması hayran kitlesini memnun etti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
ABD İsrail'e İlave Savaş Uçakları Gönderiyor

ABD İsrail'e İlave Savaş Uçakları Gönderiyor

Sponsorlu bağlantılar