16 Eylül 2024
Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Haber Bizimle Başlar
HABER.COM Kültür Sanat Bir Gece Masalı 1. Bölüm Özeti ve Kareleri

Bir Gece Masalı 1. Bölüm Özeti ve Kareleri

Burak Deniz - Su Burcu Yazgı Coşkun ikilisini başrolde buluşturan ATV'nin 'Bir Gece Masalı' dizisi 3 Eylül Salı akşamı başlıyor. İşte, ilk bölümde yaşanacaklar!

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Bir Gece Masalı 1. Bölüm Özeti ve Kareleri

NTC Medya imzalı Bir Gece Masalı dizisi ilk bölümüyle 3 Eylül Salı akşamı saat 20.00’de ATV’de başlıyor. Burak Deniz ve Su Burcu Yazgı Coşkun ikilisini başrolde buluşturan dizi Pamukkale'den İstanbul'a uzanan masalsı bir aşk hikâyesi anlatılacak. Komiser Mahir (Burak Deniz) ile Yörük kızı Canfeza'nın (Su Burcu Yazgı Coşkun) Pamukkale'de başlayan büyülü aşkı, İstanbul'da Asaf Bey konağına uzanacak ve bu ikilinin çevresindeki tüm fertleri etkileyecek. 

Eda Tezcan'ın yazıp, Emre Kabakuşak'ın yönettiği Bir Gece Masalı oyuncuları arasında Deniz ve Coşkun'a; Gürkan Uygun, Mesut Akusta, Rüçhan Çalışkur, Kenan Bal, Yıldız Kültür, Özlem Türkad, Eren Vurdem, İrem Altuğ, Kerem Aslanoğlu, Emel Çölgeçen, Ecem Çalhan, Nazan Diper eşlik ediyor.

İşte, heyecanla beklenen dizinin ilk bölümünde yaşanacaklar...

Bir Gece Masalı 1. Bölüm Özeti

Babası şehit edilen Komiser Mahir, 20 yıl sonra intikam için şehre döner. Şehre döndüğünde Yörük kızına aşık olur ve ona Şehrazad adını takar. Babasının katili Kürşat Kilimci'yi pusuya düşürmek için fırsat kollayan Mahir, güzeller güzeli aşkını da aramaktadır. Sonunda bir düğünde Kürşat'la karşılaşma fırsatı bulan Mahir, bu düğünde hayatının sonsuza dek değişeceğini ve bir gece masalının başlayacağını anlayacaktır.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Büyüme Sıkılaşma Nedeniyle Yavaşladı

Büyüme Sıkılaşma Nedeniyle Yavaşladı

Sponsorlu bağlantılar