19 Eylül 2024
Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Haber Bizimle Başlar
HABER.COM Kültür Sanat Deha’nın Afişi Yayınlandı: Bu Sofrada Herkesin Görülecek Bir Hesabı Var

Deha’nın Afişi Yayınlandı: Bu Sofrada Herkesin Görülecek Bir Hesabı Var

Show TV'nin yeni dizisi Deha'nın afişi yayınlandı. Yayın tarihi ve yeni fragmanının bu akşam yayınlanacağı Deha, şimdiden izleyicilerin favorisi oldu.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Deha’nın Afişi Yayınlandı: Bu Sofrada Herkesin Görülecek Bir Hesabı Var

Show TV'nin Ay Yapım imzasını taşıyan Deha dizisinden yeni tanıtım bu akşam yayınlanacak. Deha'nın yayın tarihi de aynı saatlerde açıklanacak. Öte yandan, dizinin afişi yayınlandı. Sosyal medyada büyük ses getiren ve geniş bir izleyici kitlesi tarafından beğeni toplayan afişteki bazı detaylar dikkat çekti.

İşte Deha'nın Afişi

Senaryosunu Damla Serim'in kaleme aldığı, yönetmenliğini Umut Aral'ın yaptığı Deha dizisinin Pazartesi yayınlanması bekleniyor. Yayın tarihiyle birlikte yeni fragmanı da bu akşam ekrana gelecek.

Deha'nın kadrosunda; Aras Bulut İynemli, Uğur Polat, Taner Ölmez, Onur Saylak, Melis Sezen, Ahsen Eroğlu, Seda Akman, Zuhal Gencer, Taner Rumeli, Emel Göksu, Cenk Kangöz, Oğulcan Arman Uslu, Umutcan Ütebay, Eylül Ersöz, Çağrı Atakan, Ali Berge, Çağan Efe Ak, Abdurrahman Yunusoğlu ve Yusuf Selim Uğurlu yer alıyor.

Deha’da küçük yaşta babası tarafından terk edilip, annesi, babaannesi ve dört kardeşiyle birlikte yaşayan Devran’ın ‘süper zeka’ bir deha olmasıyla birlikte babasına karşı açacağı savaşta yaşanacak olaylar konu edinilecek.

Afişte İynemli’nin canlandırdığı Devran karakterinin masa başında tüm aileye hakim bir vaziyette durması ve diğer karakterlerin masanın etrafında belli mesafelerde oturuyor olması oldukça dikkat çekici.

Afişle birlikte paylaşılan notta; “Bu sofrada herkesin görülecek bir hesabı var. Yüzleşmeye hazır mısın?” cümleleri dikkat çekiyor.

Peki, siz Deha’yı izlemeyi düşünüyor musunuz? Dizinin afişini beğendiniz mi?

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Yalı Çapkını Başlıyor: Ferit-Diyar Çifti Seyran'ı Şoke Edecek

Yalı Çapkını Başlıyor: Ferit-Diyar Çifti Seyran'ı Şoke Edecek

Sponsorlu bağlantılar