19 Eylül 2024
Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Haber Bizimle Başlar
HABER.COM Kültür Sanat Kara Sevda Dizisinin Yıldızları Yıllar Sonra Arap Filminde Buluşuyor

Kara Sevda Dizisinin Yıldızları Yıllar Sonra Arap Filminde Buluşuyor

Burak Özçivit ve Neslihan Atagül'ü başrolde buluşturan 'Kara Sevda' dizisinin yıldızları, yıllar sonra Arap filminde buluşuyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kara Sevda Dizisinin Yıldızları Yıllar Sonra Arap Filminde Buluşuyor

Star TV'nin bir döneme iz bırakan Ay Yapım imzalı Kara Sevda dizisinde Burak Özçivit, Neslihan Atagül, Kaan Urgancıoğlu, Zeyno Eracar, Hazal Filiz Küçükköse ve Zerrin Tekindor gibi birbirinden iddialı oyuncular rol aldı.

Dubaili Wesam Kattan ile Tayfur Aydın'ın ortak yapımcılığında çekilecek olan "Mahmool Makfool" filminde bir döneme damga vuran "Kara Sevda" dizisinin başrol oyuncuları yıllar sonra tekrar başrolleri paylaşacak. İşte, o isimler…

Kara Sevda Yıldızları Arap Filminde

2015-2017 yılları arasında yayınlanan Hilal Saral'ın yönettiği Kara Sevda'nın Kemal'i Burak Özçivit, dizinin Zeynep'i aynı zamanda kardeşini oynayan Hazal Filiz Küçükköse ile 7 yıl sonra tekrar aynı projede kamera karşısına geçecek.

Emmy ödüllü Kara Sevda dizisi, Arap ülkelerinde de çok seviliyor ve izleniyor. Burak Özçivit'in her ziyaretinde Arap ülkelerinde bir izdiham yaşanıyor.

"Mahmool Makfool" filmi de Dubaili 3 kadının Burak Özçivit’i kaçırma fikrinin gerçeğe dönüşmesiyle yaşanan olayların anlatıldığı bir proje olarak hayata geçiriliyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Spor Yazarları Mourinho'yu Eleştirdi! Ligi Küçük Görüyor

Spor Yazarları Mourinho'yu Eleştirdi! Ligi Küçük Görüyor

Sponsorlu bağlantılar