16 Eylül 2024
Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Haber Bizimle Başlar
HABER.COM Kültür Sanat Kızılcık Şerbeti 3. Sezondan İlk Kareler! Kıvılcım ve Doğa Detayı Dikkat Çekti

Kızılcık Şerbeti 3. Sezondan İlk Kareler! Kıvılcım ve Doğa Detayı Dikkat Çekti

Kızılcık Şerbeti 3 sezon ilk bölümüyle 13 Eylül Cuma Show TV’de ekrana gelecek. Fenomen dizinin yeni sezon ilk kareleri yayınlandı. Kıvılcım ve Doğa detayı dikkat çekti.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kızılcık Şerbeti 3. Sezondan İlk Kareler! Kıvılcım ve Doğa Detayı Dikkat Çekti

Show TV’nin reyting rekoru kıran Gold Film imzalı Kızılcık Şerbeti dizisi yeni sezon ilk bölümüyle 13 Eylül Cuma akşamı başlıyor. Yaz molasının ardından yeni sezona bomba gibi bir giriş yapması beklenen fenomen diziden ilk kareler geldi.

Kıvılcım ve Doğa Detayı Dikkat Çekti

Başrollerini Evrim Alasya (Kıvılcım), Barış Kılıç (Ömer), Sıla Türkoğlu (Doğa) ve Doğukan Güngör’ün (Fatih) paylaştığı Kızılcık Şerbeti haftaya başlıyor.

Kızılcık Şerbeti 3 sezon çekimlerinden ilk kareler paylaşıldı. Bu iki karenin birinde; Kıvılcım ile Ömer’in tartıştığı an, diğerinde ise Doğa’nın üzgün hali dikkat çekti.

Dizinin sezon finalinde, Ünallar’ın evinde büyük bir aile krizi çıkmıştı. Görkem ile Ömer’in arasındaki ilişki ortaya çıkmış, Kıvılcım yıkılmış, Görkem ise kendini pencereden aşağı atmıştı. Yeni sezona birbirinden iddialı oyuncular katıldı. 

Şebnem Bozoklu, Şebnem Dönmez ve Fırat Çelik gibi güçlü isimlerle kadrosu zenginleştirilen Kızılcık Şerbeti dizisinin fanları, yeni sezonun ilk bölümünü heyecanla bekliyor. 

Bugün setten paylaşılan görüntülerde, Kıvılcım ile Ömer’in tartıştığı anlara tanık olduk. Bir diğer karede, Giray tarafından kandırılan ve hayata tutunmaya çalışan Doğa’nın yalnız ve mutsuz hali dikkatlerden kaçmadı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Samsun’da Sokak Ortasında Cinsel İlişkiye Giren Çift Kimseye Aldırış Etmedi!

Samsun’da Sokak Ortasında Cinsel İlişkiye Giren Çift Kimseye Aldırış Etmedi!

Sponsorlu bağlantılar