16 Eylül 2024
Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Haber Bizimle Başlar
HABER.COM Kültür Sanat Kızılcık Şerbeti Tanıtım: "Alev'i Kaybettik!"

Kızılcık Şerbeti Tanıtım: "Alev'i Kaybettik!"

Kızılcık Şerbeti 3. sezon tanıtım fragmanı yayınlandı. Alev'in öldüğünü öğrenen izleyiciler büyük bir şok yaşadı. İşte, yeni sezondan ipuçları ve ilk tanıtım!

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kızılcık Şerbeti Tanıtım: "Alev'i Kaybettik!"

Show TV'nin sevilen dizisi Kızılcık Şerbeti'nde Alev'i canlandıran Müjde Uzman da kadrodan ayrılan isimlerdendi. Yeni sezon ilk tanıtımı dün gece yayınlandı ve Alev'in öldüğü, geride bebeğini bıraktığı görüldü. Bu durumun Abdullah'ı, Pembe'yi ve Alev'in ailesini nasıl etkileyeceği büyük bir merak konusu oldu.

67. bölümüyle 13 Eylül Cuma akşamı yeni sezonu açacak olan Kızılcık Şerbeti'nde; Görkem'in sağlık durumu gibi, Kıvılcım ve Ömer'in boşanma süreci, Doğa'nın Giray'la yaşayacakları, Alev'in bebeğine ne olacağı da izleyicilerin merak ettiği konulardan.

Kızılcık Şerbeti tanıtım fragmanı yeni sezona dair pek çok ipucu barındırıyor. Evrim Alasya, Barış Kılıç, Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör, Özge Özacar, Ceren Karakoç, Sibel Taşçıoğlu ve Ahmet Mümtaz Taylan gibi oyuncuların kadrosunda yer aldığı Kızılcık Şerbeti 3 sezon tanıtımı ile hayranlarını hem heyecanlandırdı hem de merakta bıraktı.

Fragmanı buraya bırakıyor ve yorumları size bırakıyoruz.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Muğla'da Ormana Terk Edilmiş Bebek Bulundu

Muğla'da Ormana Terk Edilmiş Bebek Bulundu

Sponsorlu bağlantılar