Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Haber.com Kültür Sanat Reyting Sonuçları 11 Ekim 2024 Cuma: Dünün Reyting Birincisi Kim Oldu?

Reyting Sonuçları 11 Ekim 2024 Cuma: Dünün Reyting Birincisi Kim Oldu?

11 Ekim reyting sonuçları açıklandı! Türkiye-Karadağ maçı, Kızılcık Şerbeti, Yalı Çapkını, Kötü Kan, Arka Sokaklar, Kara Ağaç Destanı gibi programların yayınlandığı Cuma gününün reyting birincisi belli oldu. İşte, Total, AB ve ABC’de reyting sıralamasına giren ilk 10 program!

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Reyting Sonuçları 11 Ekim 2024 Cuma: Dünün Reyting Birincisi Kim Oldu?

Reyting sonuçları 11 Ekim 2024 Cuma günü en çok en izlenen programları ortaya çıkardı. Show TV, Kanal D, Star TV, NOW, TRT 1, ATV ve TV8’de dün yayınlanan programlar reyting birincisi olmak için yarıştı. Dün ekranlarda Arka Sokaklar, Yalı Çapkını, Kim Milyoner Olmak İster, Kızılcık Şerbeti, Kara Ağaç Destanı, Kötü Kan, MasterChef Türkiye ve Türkiye-Karadağ maçı yayınlandı.

Dün Total, AB ve 20+ABC1 izleyici gruplarında en çok izlenen ilk 10 program belli oldu. Cuma reyting sıralamasına göre en çok izlenen programlar TİAK tarafından açıklandı. İşte, reyting sonuçları 11 Ekim 2024!

Reyting Sonuçları 11 Ekim 2024 Cuma

TİAK'ın ölçümleri ile dün televizyon kanallarında en çok izlenen programlar açıklandı. 11 Ekim reyting sonuçları açıklandı. Dün televizyon kanallarında en çok izlenen 10 yapım bu sabah yayımlanan reyting sıralaması ile ortaya çıktı. Peki, reyting birincisi kim oldu? 

Reyting sonuçları 11 Ekim 2024 Cuma sıralamasına göre dünün en çok izlenen programı…

“Türkiye-Karadağ Karşılaşması” tüm kategorilerde 1. oldu.

Reyting Sıralaması 11 Ekim 2024 Cuma

11 Ekim Reyting Sonuçlarına göre; Total, AB ve 20+ABC1 kategorilerinde ilk 10’a giren programların sıralaması şöyle oldu…

TOTAL

AB

ABC

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Özlem Güven Kimdir? Yaşı, Nereli, Boyu, Kilosu Özlem Güven Kaç Yaşında?

Özlem Güven Kimdir? Yaşı, Nereli, Boyu, Kilosu Özlem Güven Kaç Yaşında?