HABER.COM
Haber.com Kültür Sanat Reyting Sonuçları 21 Ekim 2024 Pazartesi: Dünün Reyting Birincisi Kim Oldu?

Reyting Sonuçları 21 Ekim 2024 Pazartesi: Dünün Reyting Birincisi Kim Oldu?

21 Ekim reyting sonuçları açıklandı! Kızıl Goncalar, Güzel Aşklar Diyarı, Kalpazan, Karadut, MasterChef gibi yapımların ekrana geldiği Pazartesi gününün reyting birincisi ve sıralamaya giren ilk 10 program şöyle oldu!

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Reyting Sonuçları 21 Ekim 2024 Pazartesi: Dünün Reyting Birincisi Kim Oldu?

Reyting sonuçları 21 Ekim 2024 Pazartesi günü en çok en izlenen programları ortaya çıkardı. Kanal D, Show TV, TRT 1, Star TV, NOW ve TV8’de dün yayınlanan programlar reyting birincisi olmak için yarıştı. Dün ekranlarda Kızıl Goncalar, Güzel Aşklar Diyarı, Kalpazan, Karadut, Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi, John Wick ve MasterChef Türkiye yayınlandı.

Dün Total, AB ve 20+ABC1 izleyici kategorilerinde en çok izlenen ilk 10 program belli oldu. Pazartesi reyting sıralamasına göre en çok izlenen programlar TİAK tarafından açıklandı. İşte, reyting sonuçları 21 Ekim 2024!

Reyting Sonuçları 21 Ekim 2024 Pazartesi

TİAK'ın ölçümleri ile dün televizyon kanallarında en çok izlenen programlar belli oldu. 21 Ekim reyting sonuçları açıklandı. Dün en çok izlenen 10 program bu sabah yayımlanan TİAK reyting sıralaması ile ortaya çıktı. Peki, dünün reyting birincisi kim oldu? 

Reyting sonuçları 21 Ekim 2024 Pazartesi sıralamasına göre dünün en çok izlenen programı…

“Kızıl Goncalar” 1. oldu.

Reyting Sıralaması 21 Ekim 2024 Pazartesi

21 Ekim reyting sonuçlarına göre; Total, AB ve 20+ABC1 izleyici gruplarında reyting sıralamasına giren ilk 10’a program şunlar oldu…

TOTAL

AB

20+ABC1

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Fethullah Gülen’in Evi Hareketli: FETÖ'cüler Çiftlikte Toplanıyor

Fethullah Gülen’in Evi Hareketli: FETÖ'cüler Çiftlikte Toplanıyor