16 Eylül 2024
Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Haber Bizimle Başlar
HABER.COM Kültür Sanat Sinem Kobal Yıllar Sonra Mesleğe Geri Dönüyor

Sinem Kobal Yıllar Sonra Mesleğe Geri Dönüyor

Kenan İmirzalıoğlu’nun oyuncu eşi Sinem Kobal, evliliğinden bu yana çok az projede yer almıştı. Güzel oyuncu şimdilerde hayranlarının karşısına yeni projesiyle çıkmaya hazırlanıyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Sinem Kobal Yıllar Sonra Mesleğe Geri Dönüyor

Kenan İmirzalıoğlu’nun eşi Sinem Kobal, oyunculuk mesleğine uzun süre ara vermişti. Ünlü oyuncu, şimdilerde hayranlarının karşısına yeni projesiyle çıkmaya hazırlanıyor.

Sinem Kobal’dan Yeni Film Müjdesi

37 yaşındaki Kobal, Dadı ve Selena dizileriyle kariyerine başladı. Ardından; Küçük Sırlar, Gönül İşleri, Yüz Yüze, Analar ve Anneler ve Nefes Nefese dizilerinde rol almıştı.

Uzun yıllardır mesleğe ara veren güzel oyuncu, Kenan İmirzalıoğlu ve iki kızlarıyla mutlu bir aile yaşantısı sürdürüyor.

Kobal'ın hayranlarına bir müjdesi var. Geçtiğimiz haftalarda ilk kez setlere dönerek Karşılamalar dizisine konuk olan Sinem Kobal, astrolojik komedi türünde çekilecek olan Her Şeyin Başı Merkür filmi ile setlere geri dönüyor.

7 yıllık molanın ardından hayranlarının karşısına Elif karakteriyle çıkmaya hazırlanan Kobal, filmde savaş muhabiri olmak isterken kendini burç yazarı olarak bulan eğlenceli bir karakteri canlandıracak.

Sky Film imzalı film, Ayşe Balıbey'in aynı adlı romanından Balıbey tarafından uyarlandı. Ali Balcı'nın yöneteceği Her Şeyin Başı Merkür'ün çekimleri yaz sonunda başlayacak. Filmde Kobal'a eşlik edecek erkek başrol oyuncusu henüz belirlenmedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Edirne’de Yangın 500 Dönüm Araziyi Küle Döndürdü

Edirne’de Yangın 500 Dönüm Araziyi Küle Döndürdü

Sponsorlu bağlantılar