16 Eylül 2024
Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Haber Bizimle Başlar
HABER.COM Kültür Sanat Uğur Polat, Deha’da Aras Bulut İynemli’nin Babasını Canlandıracak

Uğur Polat, Deha’da Aras Bulut İynemli’nin Babasını Canlandıracak

Show TV'nin yeni sezon için hazırladığı Deha dizisinde Aras Bulut İynemli'nin babası İskender'i usta oyuncu Uğur Polat canlandıracak.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Uğur Polat, Deha’da Aras Bulut İynemli’nin Babasını Canlandıracak

Show TV'de 9 Eylül Pazartesi günü ilk bölümüyle izleyici karşısına çıkacak olan Ay Yapım imzalı Deha dizisinin çekimleri başladı. Dizide matematik dehası Devran Karan'a başarılı oyuncu Aras Bulut İynemli hayat verecek. İşte, Deha'nın oyuncu kadrosunda yer alan isimler...

Deha Oyuncuları Devler Ligini Aratmıyor

Deha dizisinde matematik dehası Devran Karan’a İçerde, Çukur ve Atatürk projeleriyle adından söz ettiren Aras Bulut İynemli hayat verecek. Devran’ın aşkı Esme’ye ise başarılı ve güzel oyuncu Ahsen Eroğlu hayat verecek.

Devran’ın kardeşlerine Çağan Efe Ak ve Eylül Ersöz, üvey abisi Cesur’a başarılı oyuncu Taner Ölmez hayat verecek.

Taner Ölmez’in karakteri Cesur’un annesini Seda Akman, Devran ve kardeşlerinin karanlık dünyadan gelen babaları İskender’i ise usta oyuncu Uğur Polat canlandıracak.

3 sezon boyunca Yargı’da Yekta’yı canlandıran başarılı oyuncu Polat, Ay Yapım’ın ısrarını kırmadı ve Deha ile el sıkıştı. Dizide Devran’ın annesine ise bir diğer usta isim Zuhal Gencer hayat verecek.

Devran’ı yetiştiren kişiyi ise usta oyuncu Onur Saylak canlandıracak. 

Çekimlerine başlanan Deha dizisinin setinden ilk paylaşım İynemli'den geldi. İynemli sosyal medya paylaşımına "Hayırlı, uğurlu, huzurlu olsun… Hayatıma hoşgeldin Devran Karan" notuyla setten bir karesini ekledi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Netanyahu Düşmanlara Korku Saldı: 'Bizi Hafife Almayın'

Netanyahu Düşmanlara Korku Saldı: 'Bizi Hafife Almayın'

Sponsorlu bağlantılar