16 Eylül 2024
Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Haber Bizimle Başlar
HABER.COM Kültür Sanat Yalı Çapkını 13 Eylül’de Sezonu Açıyor! Kadroda Yeni İsimler Var

Yalı Çapkını 13 Eylül’de Sezonu Açıyor! Kadroda Yeni İsimler Var

Star TV'nin sevilen dizisi Yalı Çapkını, 3. sezona 13 Eylül Cuma akşamı merhaba diyecek. İşte, kadroya son katılan isimler!

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Yalı Çapkını 13 Eylül’de Sezonu Açıyor! Kadroda Yeni İsimler Var

OGM Pictures imzalı Yalı Çapkını dizisi, hayranları tarafından aylardır büyük bir heyecanla bekleniyor. Yeni sezon çekimlerine başlanan dizide bu sene büyük değişimler görülecek. SeyFer çifti ayrılıyor, Seyran’ın hayatına Sinan; Ferit’in hayatına ise Diyar giriyor. Orhan’ın hayatına da genç bir kadın giriyor. Peki, bu isimleri kimler canlandıracak? İşte, Yalı Çapkını 3 sezon yeni bölümlerden bomba tüyolar!

Yalı Çapkını 3. Sezon Tüyoları

Burcu Alptekin ve Alptekin Bozkurt'un yönettiği, H. Zeynep Bonçe'nin senaryosunu yazdığı Yalı Çapkını 3 sezon ilk bölümünde izleyicileri büyük bir sürpriz bekliyor. 2 yıllık zaman atlaması yaşanacak olan dizide, Seyran hastalığını yenmiş ve Ferit ile ayrılmış olacak. Seyran'ın (Afra Saraçoğlu) hayatına Sinan girecek. Sinan'ı Cem Söküt oynayacak.

Ferit'in (Mert Ramazan Demir) kendinden yaşça büyük yeni aşkı ise Diyar olacak. Diyar'ı kimin canlandıracağı bu hafta belli olacak. Yani maalesef SeyFer çiftimiz ayrılık yaşayacak.

Ferit'in babası Orhan'ın (Emre Altuğ) yeni genç sevgilisini hangi oyuncunun canlandıracağı da birkaç gün içinde belli olacak.

Öte yandan, dizi ekibine son katılan oyuncular ve karakterleri belli oldu:

Ayşen Sezerel “Betül”, Levent Keskin “Osman”, Selin Beliz Şahan “Sevda” ve Hazal Aracı “Betül” karakterlerine hayat verecek.

Çetin Tekindor, Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in başrollerini paylaştığı Yalı Çapkını dizisinde; Şerif Sezer, Gülçin Santırcıoğlu, Emre Altuğ, Gözde Kansu, Ersin Arıcı, Beril Pozam, Öznur Serçeler, Hülya Duyar, Diren Polatoğulları, Sezin Bozacı ve Yiğit Tuncay gibi isimler rol alıyor.

Diziye katılması bu hafta kesinleşecek olan yeni oyuncular açıklandığında sizlerle paylaşacağız.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Suudi Arabistan Veliaht Prensi bin Selman'dan Telefon Görüşmesi

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Suudi Arabistan Veliaht Prensi bin Selman'dan Telefon Görüşmesi

Sponsorlu bağlantılar