16 Eylül 2024
Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Haber Bizimle Başlar
HABER.COM Kültür Sanat Yalı Çapkını Kadrosuna Flaş İsim: 3. Sezon Bomba Gibi Geliyor

Yalı Çapkını Kadrosuna Flaş İsim: 3. Sezon Bomba Gibi Geliyor

Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'li Yalı Çapkını dizisinin yeni sezonunda önemli değişimler yaşanacak. İşte, kadroya katılan sürpriz isim...

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Yalı Çapkını Kadrosuna Flaş İsim: 3. Sezon Bomba Gibi Geliyor

Mehmet Barış Günger ve ekibinin senaryosunu yazdığı, Star TV’nin OGM Pictures imzalı Yalı Çapkını dizisi Eylül ayından itibaren 3. Sezonuyla izleyici karşısına çıkacak. Kadrosunda; Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor, Şerif Sezer, Emre Altuğ, Gözde Kansu, Beril Pozam, Taro Emir Tekin, Gülçin Santırcıoğlu gibi birbirinden iddialı oyuncuların yer aldığı reyting rekortmeni yapımda bir son dakika değişikliği yaşandı.

Yalı Çapkını yeni sezona yeni senarist ile giriyor…

Yalı Çapkını’nda Senarist Değişikliği

Mehmet Barış Günger geçen sezon sonunda ekibe veda etti. Dizinin yeni senaristi ise H. Zeynep Bonçe oldu. Başarılı kalem, daha önce Sefirin Kızı ve Ateş Kuşları'nın yazar ekibinde de yer aldı.

Mert Ramazan Demir'in Tamir Adam filminin çekimleri biter bitmez, Yalı Çapkını 3. sezon çekimleri Ağustos sonunda başlayacak. Senaryo çalışmaları tüm hızıyla devam ederken, izleyiciler yeni sezonda Ferit ile Seyran'ı neler beklediğini dört gözle bekliyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Paris Olimpiyatları | Milli Judocu Salih Yıldız Çeyrek Finale Yükseldi!

Paris Olimpiyatları | Milli Judocu Salih Yıldız Çeyrek Finale Yükseldi!

Sponsorlu bağlantılar