Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
www.haber.com Kültür Sanat Yalı Çapkını’ndan Ayrılıp Holding’e Transfer Olmuştu: Öznur Serçeler’den Bir Proje Daha!

Yalı Çapkını’ndan Ayrılıp Holding’e Transfer Olmuştu: Öznur Serçeler’den Bir Proje Daha!

Yalı Çapkını'ndan ayrılıp Holding dizisine transfer olan Öznur Serçeler, TRT tabii platformunda yayınlanacak yeni bir projeyle daha el sıkıştı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Yalı Çapkını’ndan Ayrılıp Holding’e Transfer Olmuştu: Öznur Serçeler’den Bir Proje Daha!

2 sezon boyunca Star TV'nin sevilen dizisi Yalı Çapkını'nda Asuman karakteriyle izleyici karşısına çıkan Öznur Serçeler, geçtiğimiz gün ekibe veda etti. ATV'nin yeni dizisi Holding'e transfer olan güzel oyuncudan bir de dijital proje müjdesi geldi.

Öznur Serçeler'den Antrenör Dizisi

TRT'nin dijital platformu tabii'de yayınlanacak olan Antrenör dizisi için hazırlıklar başladı. Okuma provasının yarın yapılacağı yeni proje, 5 Ekim'de sete çıkacak. Lisede voleybol takımı kurmaya çalışan öğrenciler ve öğretmenlerin esprili ve dokunaklı öyküsünü anlatmaya hazırlanan Antrenör dizisi, Frame Yapım imzasını taşıyacak.

Merakla beklenen dizide Öznur Serçeler, Gülse rolünü üstlendi. Güven Murat Akpınar, Antrenör ve Ferit Aktuğ, Selim karakterlerine hayat verecek.

Haluk Özenç ve Betül Özenç'in yazdığı diziyi Hakan İnan yönetecek. 10 bölümlük Antrenör dizisinde Selda Özbek, Gülhan Tekin, Bedir Bedir ve Ozan Yiğit gibi isimler de rol alacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İstanbul Ataşehir'de Galeriyi Kurşunladılar

İstanbul Ataşehir'de Galeriyi Kurşunladılar