08 Eylül 2024
Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Haber Bizimle Başlar
HABER.COM Kültür Sanat "Zeynep Avcı, Barış Manço'nun 'Hal Hal' Şarkısına Yeniden Hayat Veriyor!"

"Zeynep Avcı, Barış Manço'nun 'Hal Hal' Şarkısına Yeniden Hayat Veriyor!"

Zeynep Avcı, bu yaz Barış Manço'nun unutulmaz eseri 'Hal Hal' ile dinleyicilerinin karşısına çıkıyor. İşte detaylar...

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
"Zeynep Avcı, Barış Manço'nun 'Hal Hal' Şarkısına Yeniden Hayat Veriyor!"

'The Voice of Germany'den sonra müzik kariyerine hız kesmeden devam eden Zeynep Avcı, bu yaz Barış Manço'nun unutulmaz eseri 'Hal Hal' ile dinleyicilerinin karşısına çıkıyor. 

Avcı, yeni çalışmasıyla hem Barış Manço'ya saygı duruşunda bulunuyor hem de kendi yorumunu katarak şarkıya modern bir soluk getiriyor. Modern düzenlemelerle zenginleştirilen 'Hal Hal', dinleyicilere nostaljik bir yolculuk sunarken aynı zamanda günümüz müziğinin dinamiklerini de barındırıyor. 

Şarkının söz ve müziği Barış Manço'ya ait olup, aranjmanı Sabi Saltiel tarafından yapıldı. Eser bu versiyonuyla, klasik yapısını korurken modern bir yorumla yeniden hayat buluyor. Klibin yönetmen koltuğunda Hasan Kuyucu oturuyor. Çekimler Berlin'de, profesyonel bir ekiple çekiliyor. 

Berlin'in eşsiz atmosferi ve Hasan Kuyucu'nun yönetmenlik becerisiyle şarkının ruhu, görsel olarak da etkileyici bir şekilde yansıtılıyor. 

Zeynep Avcı, Barış Manço'ya olan sevgisini bu projeyle dile getirirken, dinleyicilere de duygusal bir bağ kuracağı belirtiliyor. Avcı’nın güçlü yorumu ve şarkıya kattığı yenilikler, 'Hal Hal'ı bu yazın en çok konuşulan projelerinden biri olacak gibi görünüyor.

KAYNAK: Haber Merkezi
Yorumlar
Z
Ziyaretçi 1 ay önce
Müthiş seslendirmiş, doyamadım dinlemeye 💚
BEĞENME
0
CEVAPLA
İstanbul'da Toplu Taşımaya Yüzde 13 Zam

İstanbul'da Toplu Taşımaya Yüzde 13 Zam

Sponsorlu bağlantılar