08 Eylül 2024
Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Haber Bizimle Başlar
HABER.COM Magazin Alişan Sefo Skandalı Giderek Büyüyor! Şimdi de Çağla Şikel Dahil Oldu

Alişan Sefo Skandalı Giderek Büyüyor! Şimdi de Çağla Şikel Dahil Oldu

Alişan Sefo skandalı giderek büyüyor. Şimdi de Çağla Şikel dahil oldu. Konuya dair tüm detaylar haberimizin devamında...

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Alişan Sefo Skandalı Giderek Büyüyor! Şimdi de Çağla Şikel Dahil Oldu

Alişan'la Sefo, sosyal medyada Sefo'nun etek giydiği görüntüler üzerinden başlayan polemiğe devam ediyor. Alişan, geçtiğimiz günlerde Kıbrıs'ta bir otelde sahne aldı. Ünlü şarkıcı, basının sorularına yanıt verdi. Sefo'nun, Alişan'ın eski dizisi 'Cennet Mahallesi'ndeki sahneleri hatırlatması üzerine, ünlü sanatçı sert açıklamalarda bulundu. 

Sefo'nun İskoçya'da etek giymesine yönelik eleştirilerde bulunan Alişan, Beş yaşındaki çocuğunun görüp örnek almak istediğinde sorun olabileceğini ifade etti. Sefo ise Alişan'ın Cennet Mahallesi'nde makyajlı ve sarı saçlı halleriyle çeliştiğini belirtti. Alişan'ın da bir zamanlar dizi gereği etek giyip makyaj yaptığını dile getirdi. 

Alişan, bu tartışma hakkında, buranın özgür bir ülke olduğunu, isteyenin istediği kıyafeti giyebileceğini savunduğunu belirtti. Sözlerinin yanlış anlaşıldığını, konunun Cennet Mahallesine'e kadar gelmesinden rahatsız olduğunu söyledi. Çağla Şikel'in de dansözlük yapmadığını, rol gereği olduğunu bildirdi. 

Alişan, Sefo'yla henüz yüz yüze görüşmediklerini, menajeriyle konuştuğunu belirterek, kendisini gördüğü anda konuşacağını ifade etti. Alişan, iki aylık bir tatil planı olduğunu söyledi. Çeşme'den sonra tüm Anadolu'da gezi planladığını bildirdi. Kıbrıs konserinde şıklığıyla dikkat çeken sanatçı, Bostancı Gösteri Merkezi'nde yaşadığı unutulmaz anısını da paylaştı.

KAYNAK: Haber Merkezi
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Türkiye'yi Bekleyen Büyük Tehlike: Acil Önlem Alınmazsa Sonuçları Kötü Olacak!

Türkiye'yi Bekleyen Büyük Tehlike: Acil Önlem Alınmazsa Sonuçları Kötü Olacak!

Sponsorlu bağlantılar