16 Eylül 2024
Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Haber Bizimle Başlar
HABER.COM Magazin Beril Pozam ve Ersin Arıcı Evlendi! Yalı Çapkını Âşıkları Sonunda Kavuştu

Beril Pozam ve Ersin Arıcı Evlendi! Yalı Çapkını Âşıkları Sonunda Kavuştu

Yalı Çapkını’nın Suna’sı Beril Pozam ve Abidin’i Ersin Arıcı, mutlu ilişkilerini nikah masasına taşıdı. İşte, ünlü çiftin düğününden en özel anlar!

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Beril Pozam ve Ersin Arıcı Evlendi! Yalı Çapkını Âşıkları Sonunda Kavuştu

Star TV’de bu yıl üçüncü sezonuyla ekrana gelecek olan Yalı Çapkını dizisinde öyle bir çift var ki, izleyiciler onların hiç ayrılmamasını istiyor. Suna ve Abidin’den bahsediyoruz. Suna ile Abidin, senaryo gereği pek çok defa yakınlaşıp ayrılsa da, bu karakterleri canlandıran Beril Pozam ve Ersin Arıcı, gerçek hayatta arkadaşlıklarını aşka dönüştürerek hayranlarını şaşırtmıştı.

Ünlü oyuncu çiftin yeni sezon çekimleri başlamadan önce nikah masasına oturacağını sizlerle daha önce paylaşmıştı. İşte, bugün o günde. Pozam-Arıcı çiftinin düğününden en renkli kareler sizlerle…

Beril Pozam – Ersin Arıcı Çiftinin Düğününden Kareler

Çiftin düğününe Yalı Çapkını ekibinden Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Buçe Buse Kahraman gibi isimler de katıldı. Damat Ersin Arıcı'nın nikah kıyılırken ağladığı anlar törene damga vurdu. Beril Pozam'ın sade ve şık gelinliği de çok beğenildi. Ünlü çifte mutluluklar dileriz.

İşte, düğünden öne çıkan anlar…

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Chrome ve Edge Kullanıcılar Siber Saldırı Hedefi Oldu

Chrome ve Edge Kullanıcılar Siber Saldırı Hedefi Oldu

Sponsorlu bağlantılar