22 Ağustos 2024
Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Haber Bizimle Başlar
HABER.COM Magazin Burcu Biricik Kızı Luna’yı Kucağına Aldı

Burcu Biricik Kızı Luna’yı Kucağına Aldı

Ünlü oyuncu Burcu Biricik bugün kızı Luna’yı dünyaya getirdi. İlk kez annelik duygusunu tadan Biricik’ten mesaj var…

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Burcu Biricik Kızı Luna’yı Kucağına Aldı

Ekranların uzun soluklu ve reyting rekortmeniz dizisi Camdaki Kız'da üç sezon boyunca Nalan karakterine hayat veren Burcu Biricik, şu sıralar annelik sevincini yaşıyor. 2016 yılında fotoğraf sanatçısı Emre Yetkin ile hayatını birleştiren Biricik, geçtiğimiz kış hamile olduğunu açıklamıştı. 35 yaşındaki güzel oyuncu bir kız bebek dünyaya getirdi.

Hoş Geldin Luna Bebek

Hamileliği boyunca her anını an be an takipçileriyle paylaşan Burcu Biricik, bugün İstanbul'da doğum yaptı ve ilk çocuğunu kucağına aldı.

Kızlarına kavuşmak için gün sayan ünlü çiftten beklenen haber az önce geldi. Kızlarına Luna adını veren çiftin hastanede olduğu öğrenildi. Ünlü oyuncunun ve kızının sağlık durumu iyi.

Biricik-Yetkin çiftini kutlamak ve Luna bebeği görmek üzere ünlü çiftin yakınları ve sanat camiasından dostları hastaneye ziyarete gitti. 

Biricik henüz bir paylaşımda bulunmazken, hamileliğinin son döneminde bir dergiye verdiği röportajda söylediği şu sözler tekrar hatırlandı:

"Hayatımın neye gebe olduğu hakkında hiçbir fikrim yok. Bir cana annelik yapmak nedir, nasıl olur, bize ne kapılar açar hiç bilmiyorum ama bu bilinmezlik beni anksiyeteye de sürüklemiyor. Olabilecek en yumuşak salınımlı bilinmezi yaşıyorum."

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Aşure Günü Ne Zaman? Aşure Geleneğinin Geçmişi

Aşure Günü Ne Zaman? Aşure Geleneğinin Geçmişi

Sponsorlu bağlantılar