Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
www.haber.com Magazin Can Yaman Fransa Yolcusu: El Turco Dizisinin Tanıtımına Katılacak

Can Yaman Fransa Yolcusu: El Turco Dizisinin Tanıtımına Katılacak

Ünlü oyuncu Can Yaman, Fransa’da düzenlenecek Mipcom Fuarı’nda tanıtımı yapılacak olan El Turco dizisinde başrol oynadı. Yaman, bu ay sonunda Fransa yolcusu.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Can Yaman Fransa Yolcusu: El Turco Dizisinin Tanıtımına Katılacak

Erkenci Kuş, Bay Yanlış, Dolunay gibi sevilen dizilerde başrol oynayan Can Yaman, kariyerine bir süredir İtalya'da devam ediyor. İtalya dışında dünyanın pek çok yerinde hatırı sayılır bir hayran kitlesi edinen yakışıklı oyuncu, şimdilerde 'El Turco' dizisinin lansman heyecanını yaşıyor. Fransa'da her sene düzenlenen dünyaca ünlü Mipcom Fuarı'nda bu ay sonunda, tanıtılacak yapımlar arasında Yaman'ın El Turco dizisi de yer alacak. Yaman, ay sonu Fransa'ya gidecek.

El Turco İçin Geri Sayım Başladı

El Turco dizisi Disney Plus'tan Ay Yapım'a devredildi. Kerem Deren ve Çişil Hazal Tenim'in senaryosunu yazdığı fantastik-tarihi dizi Macaristan'da çekildi. Uluç Bayraktar'ın rejisiyle çekilen filmde, Osmanlı askeri Hasan Balaban'ın (Can Yaman), 17. Yüzyılda İtalya'nın bir kasabasında halk kahramanına dönüşmesi anlatılıyor. 

Dizinin tanıtımı 21 ve 24 Ekim tarihleri arasında Fransa’nın Cannes şehrinde düzenlenecek Mipcom Fuarı’nda yapılacak.

Can Yaman El Turco çekimlerinde oldukça zorlandığını, bir atlet gibi yaşayıp, at binme, kılıç kullanma, dövüşme ve uluslararası oyuncu kadrosuna uyum sağlama konusunda çok çalıştığını ifade etti.

Bir aktör olarak sınırlarını zorladığını anlatan Yaman, "Bunu dünyayla paylaşmayı dört gözle bekliyorum" sözleriyle duygularını özetledi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Reyting Sonuçları 3 Ekim 2024 Perşembe: Dünün Reyting Birincisi Kim Oldu?

Reyting Sonuçları 3 Ekim 2024 Perşembe: Dünün Reyting Birincisi Kim Oldu?