08 Eylül 2024
Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Haber Bizimle Başlar
HABER.COM Magazin 'Çok Akustik' Programının 16. Bölümünde Akustik Rüzgarı Esti

'Çok Akustik' Programının 16. Bölümünde Akustik Rüzgarı Esti

"Çok Akustik" programının 16. bölümünün konukları Öykü Gürman ve Kubat'tı. İzleyicilere doyumsuz müzik ziyafeti yaşatan yeni bölümün detayları haberimizde...

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
'Çok Akustik' Programının 16. Bölümünde Akustik Rüzgarı Esti

Bu hafta "Çok Akustik" programı, iki güçlü sesi bir araya getirdi. Ercan Saatçi'nin sunduğu programa, Türk halk müziğinin sevilen ismi Kubat’la "Evlerinin Önü Boyalı Direk" ,"Çocuklar Gibi" gibi şarkılarıyla büyük bir hayran kitlesine sahip olan Öykü Gürman konuk oldu. 

Programda, Türk halk müziğinin efsanevi ismi Neşet Ertaş’ın "Yalan Dünya" ve Sezen Aksu'nun unutulmaz şarkılarından "Karaağaç" ikili tarafından akustik performansla seslendirildi. Kubat’la Öykü Gürman’ın eşsiz yorumları, dinleyicilere unutulmaz anlar yaşattı. Performanslarıyla izleyenlere müzik ziyafeti sunan ikili, samimi sohbetleriyle de programa renk kattı. 

Kubat, sahne hakimiyetiyle izleyicileri kendine hayran bıraktı. Öykü Gürman da duygusal yorumlarıyla gönülleri fethetti. Şarkı performanslarıyla birlikte sanat dünyasına dair keyifli sohbetler de programda yer aldı. İzleyiciler, sevilen sanatçıların müziğe dair anılarını dinleme fırsatı buldu. 

"Çok Akustik", Kubat ve Öykü Gürman’ın etkileyici performanslarıyla izleyicilere unutulmaz bir gece yaşattı. Kanal D ekranlarında yayınlanan program, müzikseverlere bir kez daha kaliteli bir müzik deneyimi sundu.

KAYNAK: Haber Merkezi
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Balıkesir'in Ayvalık İlçesinde Pirina Fabrikasında Yangın!

Balıkesir'in Ayvalık İlçesinde Pirina Fabrikasında Yangın!

Sponsorlu bağlantılar