16 Eylül 2024
Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Haber Bizimle Başlar
HABER.COM Magazin Demet Akalın: “Instagram Ekibi Bana Teşekkür Etti”

Demet Akalın: “Instagram Ekibi Bana Teşekkür Etti”

Instagram açıldı. Ünlü şarkıcı Demet Akalın sonunda muradına erdi. Instagram’ın kapalı olduğu dönemde isyanını sürekli dile getiren Akalın: “Instagram ekibi bana teşekkür etti” açıklamasıyla bir kez daha gündeme geldi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Demet Akalın: “Instagram Ekibi Bana Teşekkür Etti”

Türkiye'de 57 milyon kullanıcısı bulunan Meta'nın sosyal medya platformu Instagram açıldı. 9 günlük erişim yasağının ardından 10 Ağustos Cumartesi akşamı tekrar erişime açılan Instagram, dün gece saatlerinden beri ciddi bir yoğunluk yaşıyor. Popüler platformun kapalı olduğu günler boyunca, karar en çok tepki gösteren isimlerin başında ünlü şarkıcı Demet Akalın geliyordu. Akalın, "Ekip bana teşekkür etti" paylaşımıyla bir kez daha gündeme geldi.

"Instagram Ekibi Bana Teşekkür Etti"

2 Ağustos'ta Instagram Türkiye'ye kapatıldığından beri Demet Akalın, X hesabından sık sık paylaşım yaparak karara tepkisini gösterdi. Instagram'ın açılması için elinden geleni yapan ünlü şarkıcı, konuya sessiz kalan diğer ünlüleri de eleştirdi.

Instagram açıldıktan sonra bu gelişmeyi hesabından kutlayan Akalın, "Instagram ekibinden teşekkür mesaj geldi bana. Anlaşma sağlanmasına da sevindim" paylaşımını yaptı. Akalın, Instagram'ın açılmasından hemen sonra art arda paylaşımlar yapmaya başladı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Samsunspor Beşiktaş Maçı Ne Zaman? Samsunspor Beşiktaş Maçı Hangi Kanalda? İşte İlk 11’ler

Samsunspor Beşiktaş Maçı Ne Zaman? Samsunspor Beşiktaş Maçı Hangi Kanalda? İşte İlk 11’ler

Sponsorlu bağlantılar