19 Eylül 2024
Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Haber Bizimle Başlar
HABER.COM Magazin Dilan Polat’tan Radikal Karar: Sosyal Medya Hesabını Kapatıyor Mu?

Dilan Polat’tan Radikal Karar: Sosyal Medya Hesabını Kapatıyor Mu?

Geçtiğimiz günlerde eşi Engin Polat’la birlikte cezaevinden tahliye olan sosyal medya fenomeni Dilan Polat, radikal bir karar alarak sosyal medyaya veda etti!

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Dilan Polat’tan Radikal Karar: Sosyal Medya Hesabını Kapatıyor Mu?

"Kara para aklama ve vergi kaçırma" suçlarından Kasım ayında tutuklanan ve MASAK raporunun ardından geçtiğimiz günlerde cezaevinden tahliye edilen Dilan Polat bugün 'sosyal medya' kararı ile gündemde. Eşi Engin Polat ve çoğu tutuklunun da davanın tutuksuz olarak devam etmesi ve salınmalarıyla birlikte Polat'ın keyfinin yerinde olduğu sosyal medya paylaşımlarından anlaşılıyor.

Influencer olarak tabir edilen sosyal medya fenomeni, Instagram hesabından paylaşım yapmaya devam ediyor. Oğlu Milan Efe'yi okula yazdırdığını takipçileriyle paylaşan Dilan Polat, sosyal medyadan gelen kötü yorumlar sebebiyle bir süre hesabını kapatacağını duyurdu. İşte, o açıklama…

Hesabı Gizleyeceğim

Günde sekiz ilaç kullandığını, henüz antidepresan ilacını bırakmaya hazır olmadığını belirten Polat, çok fazla uyuyamadığından dert yandı.

Polat, 700 bin takipçili Instagram hesabını artık gizli tutacağını ve sadece kendi takipçileriyle baş başa kalmak istediğini açıkladı. Kötü yorumlara sinirlenen ve üzülen Dilan Polat, "Benim kendi takipçi kitlem zaten çok özel, size çok teşekkür ediyorum. Takip etmeyenler beni izlemesin. Bir süre hesabım gizli kalsın" diyerek Instagram kullanıcılarını bilgilendirdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Son Dakika Canlı: Bakan Hakan Fidan Filistin-İsrail Açıklamasında Bulunuyor

Son Dakika Canlı: Bakan Hakan Fidan Filistin-İsrail Açıklamasında Bulunuyor

Sponsorlu bağlantılar