Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Haber.com Magazin Esra Erol'un Eşi Ali Özbir Kimdir? Ali Özbir Kaç Yaşında, Nereli, Ne İş Yapar?

Esra Erol'un Eşi Ali Özbir Kimdir? Ali Özbir Kaç Yaşında, Nereli, Ne İş Yapar?

Ünlü televizyon sunucusu Esra Erol'un eşi Ali Özbir'in hayatı ve kariyeri merak ediliyor. Ali Özbir kimdir ne iş yapar? Ali Özbir kaç yaşında, nereli? İşte detaylar...

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Esra Erol'un Eşi Ali Özbir Kimdir? Ali Özbir Kaç Yaşında, Nereli, Ne İş Yapar?

ATV'nin gündüz kuşağı programı Esra Erol'da sunucusu Esra Erol'un eşi Ali Özbir özel hayatı ve kariyeri ile mercek altında. Özbir'in hangi sektörde faaliyet gösterdiği, ailesi ve hayatı merak ediliyor. İşte Ali Özbir hakkında tüm merak edilenler...

Ali Özbir Kimdir?

1968 yılında Kars'ta dünyaya gelen Ali Özbir, ünlü televizyon sunucusu Esra Erol ile evliliğinden sonra kamuoyunun ilgisini çeken isimlerden biri haline gelmiştir. Turizm sektöründe iş hayatına başlayan ve bu alanda uzun yıllar faaliyette bulunan Özbir, sektörde önemli başarılar elde etmiştir. 

Yıllar içinde medya sektörüne geçerek bu alanda yatırımlar yapmaya başlamış, eşinin medya sektöründe yer alması da Özbir'i bu alana yakınlaştırmıştır.

İş insanı Ali Özbir, 2010 yılında Esra Erol ile evlenmiştir. Çiftin iki oğlu bulunmaktadır. Esra Erol’un kayınpederi, Ali Özbir'in babası Kürt İdris olarak bilinen İdris Özbir'dir. 

Çiftin büyük oğullarının adı da İdris'tir. 70'li ve 80'li yıllarda İstanbul'un yeraltı dünyasında ün kazanmıştır. Ali Özbir'in annesi Yunan asıllı Marika Öbir'dir. Özbir'in 5 kardeşi vardır.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İslam Memiş'ten Yeni Gram Altın Tahmini: O Tarihte 4500 TL Olacak!

İslam Memiş'ten Yeni Gram Altın Tahmini: O Tarihte 4500 TL Olacak!