19 Eylül 2024
Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Haber Bizimle Başlar
HABER.COM Magazin Fahriye Evcen Yaza Bu Pozlarla Veda Etti! Takipçilerinin Gözleri Kamaştı

Fahriye Evcen Yaza Bu Pozlarla Veda Etti! Takipçilerinin Gözleri Kamaştı

Ünlü oyuncu Fahriye Evcen, sosyal medya hesabından yaza veda paylaşımında bulundu. Evcen’in pozlarına beğeni ve yorum yağdı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Fahriye Evcen Yaza Bu Pozlarla Veda Etti! Takipçilerinin Gözleri Kamaştı

Ünlü oyuncu Fahriye Evcen, eşi Burak Özçivit ve iki oğluyla birlikte harika bir yaz geçirdi. Uzun süredir bir projede yer almayan 38 yaşındaki Evcen, sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşım ile takipçilerinin gözlerini kamaştırdı. 'Summer 24' galerisi yapan güzel oyuncunun yaza veda tadındaki paylaşımına binlerce beğeni ve yorum geldi. İşte, Fahriye Evcen'in yaza veda kareleri...

Fahriye Evcen'den 'Summer 24' Paylaşımı

2017 yılında evlenen oyuncu çift Burak Özçivit ve Fahriye Evcen, 5 ve 1 yaşlarında iki erkek çocuğu sahibi oldu. Karan ve Kerem ile sık sık tatile giden oyuncu çift, sosyal medya üzerinden mutluluk pozlarını paylaşmaya devam ediyor.

13.8 milyon takipçili Instagram hesabından yaz anılarını paylaşan Evcen, peşpeşe paylaştığı karelerle yeniden gündem oldu. Sosyal medya bu karelerle yıkıldı. Evcen'in 'Yaz 2024' paylaşımlarına 300 binden fazla beğeni geldi.

Evcen'in takipçileri bu pozlara, "Dizilere geri dön seni özledik", "İnanılmaz bir güzellik", "Çok cool" gibi yorumlar yaptı.

İki çocuk annesi Evcen’in düzgün fiziği de gözden kaçmadı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Küçükçekmece'de Aile Dehşeti! Annesini Bıçaklayan Babasını Ağır Yaraladı

Küçükçekmece'de Aile Dehşeti! Annesini Bıçaklayan Babasını Ağır Yaraladı

Sponsorlu bağlantılar