19 Eylül 2024
Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Haber Bizimle Başlar
HABER.COM Magazin Fenomen Cem Özkök X'e Yüklendi: Engellenecekse Onlar Engellensin

Fenomen Cem Özkök X'e Yüklendi: Engellenecekse Onlar Engellensin

Sosyal medya fenomeni nam-ı diğer 'Foşur Foşur' Cem Özkök, X kullanıcılarına yüklendi. Instagram'ın engellenmesine tepkisini böyle gösterdi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Fenomen Cem Özkök X'e Yüklendi: Engellenecekse Onlar Engellensin

Daha önce Şeyma Subaşı ile birlikte vergi ödemeden sosyal medya hesabından ürün ve marka tanıtımı yapması gerekçesiyle 500 bin TL para cezası ödemek zorunda kalan sosyal medya fenomeni Cem Özkök, açtı ağzını yumdu gözünü. X kullanıcılarına yüklenen 'Foşur Foşur' lakaplı Özkök, "Engellenecekse Instagram değil, X kullanıcıları engellensin" yorumunda bulundu.

Ne Kötü İnsanlar Var

Instagram hesabından yaptığı paylaşımlarda etrafı 'bal dök yala' temizleyen, bir nevi temizlik ürünlerinin de kendinin de reklamını yaparak ünlenen video içerik üreticisi Cem Özkök, Instagram'ın kapatılmasının ardından rotayı X'e çevirdi.

Kendine ait lavanta yağı markası çıkaran ve ürününü sosyal medya hesabından tanıtan Cem Özkök, vergisiz reklam yapması sebebiyle 500 bin TL para cezası ödemişti.

Instagram'ın kapatılmasına tepki gösteren fenomen, "Ne ağzı bozuk, ne kötü, ne çirkin üsluplu insanlar var burada" diyerek X (Twitter) kullanıcılarına verdi veriştirdi.

"Engellenecekse Instagram değil böyle başıboş kullanıcılar engellenmeli. Lakin her ortamı kirleten onlar" diyen Cem Özkök, sosyal medyada linç edildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Yurtdışından Alışveriş Yapanlara Kötü Haber Geldi! Vergiler Arttı

Yurtdışından Alışveriş Yapanlara Kötü Haber Geldi! Vergiler Arttı

Sponsorlu bağlantılar