16 Eylül 2024
Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Haber Bizimle Başlar
HABER.COM Magazin Gülben Ergen'den Dadı'daki Partneri Kenan Işık'a Duygusal Veda

Gülben Ergen'den Dadı'daki Partneri Kenan Işık'a Duygusal Veda

Gülben Ergen, 2001-2002 yılları arasında yayınlanan ‘Dadı’ dizisinde başrolü paylaştığı merhum Kenan Işık’a duygusal bir veda mesajı yayınladı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Gülben Ergen'den Dadı'daki Partneri Kenan Işık'a Duygusal Veda

2001-2002 yılları arasında ekranlara gelen ve o dönem izlenme rekorları kıran aile-komedi dizisi Dadı’da Kenan Işık, Ömer Bey karakteriyle hayranlarının karşısına çıkmıştı. Dizinin Dadı Melek’ine Gülben Ergen, Ömer’in büyük kızına Sinem Kobal, iş ortağına Seray Sever ve evin uşağı Pertev’e Haldun Dormen hayat vermişti.

Bugün sanat dünyasını sarsan acı bir haber aldık. 10 yıldır komada olan usta sanatçı Kenan Işık, hayatını kaybetti. Sanat dünyasından pek çok isim, Işık’a Allah’tan rahmet dilerken, Dadı dizisindeki partneri Gülben Ergen’den ise oldukça duygusal bir veda mesajı geldi.

Gittiğin Yerde Buluşmak Üzere...

Televizyon tarihinin kült komedi yapımlarından Dadı dizisinde başrolleri paylaşan Kenan Işık ve Gülben Ergen, günümüzde bile hatırlanan ekran çiftlerinden. Işık'ın vefat haberini alan Ergen'in sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ise oldukça dokunaklı... İşte, o veda mektubu...

“Dev Çınarım Kenan Işık… Dadı’da iki yılımız geçti. Bir gün birbirimize sesimiz yükselmedi, bir gün bir insanı kırdığını görmedim. Nice günler, geceler, uzun saatler, provalar, bayramları sette birlikte yaşadık. Öyle saygın, öyle donanımlı, öyle dolu ve değerli bir kişiliği vardı ki… Onsuz geçen on koca yılı hep gözlerini açar mı, sesini duyar mıyız umuduyla yaşadım.

Değerli evlatları, değerli eşi ve tüm sevenlerine sabırlar diliyorum. Ömer Bey’im… Kenan Bey’im… Ustam… Hocam… Yol arkadaşım mekanın cennet olsun. Gittiğin yerde buluşmak, kavuşmak, orada tekrar gülmek üzere…Seni güldürebilmeyi ağır bir acıyla daha fazla özleyeceğim. Seni ve iş terbiyeni, nezaketini, prensiplerini örnek almaya devam edeceğim. Gülben… Melek Dadı…”

Dadı'da Kenan Işık'ın kızı Dilara'yı canlandıran Sinem Kobal ise usta sanatçının fotoğrafını "Hoşçakal usta" mesajıyla sosyal medya hesabından paylaştı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
800 Metre Serbest Stil Yüzme Yarışında Kuzey Tunçelli 2. Oldu!

800 Metre Serbest Stil Yüzme Yarışında Kuzey Tunçelli 2. Oldu!

Sponsorlu bağlantılar