18 Eylül 2024
Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Haber Bizimle Başlar
HABER.COM Magazin İbrahim Çelikkol'a 'Uluslararası En İyi Oyuncu' Ödülü!

İbrahim Çelikkol'a 'Uluslararası En İyi Oyuncu' Ödülü!

Ünlü oyuncu İbrahim Çelikkol'a, Kineo Ödül töreninde 'Uluslararası En İyi Oyuncu' ödülü layık görüldü. İşte, yurt dışında hayran seliyle karşılanan Çelikkol’un duygusal açıklamaları!

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
İbrahim Çelikkol'a 'Uluslararası En İyi Oyuncu' Ödülü!

Venedik Film Festivali kapsamında bu yıl 21'incisi düzenlenen Kineo Ödül Töreni, Ca' Sagredo Hotel'de gerçekleştirildi. Ödülünü almak üzere İtalya'nın yolunu tutan İbrahim Çelikkol, “Uluslararası En İyi Oyuncu” ödülünü aldı. Yakışıklı oyuncu, kırmızı halıda diğer ödül sahibi ünlü isimlerle birlikte yürüdü. Hayranlarının büyük ilgisiyle karşılaşan Çelikkol, pek çok sevenine imza dağıtıp hatıra fotoğrafı çektirdi.

O anları anlatan İbrahim Çelikkol, duygusal konuşmasıyla gönülleri bir kez daha kazandı.

“Burada Olmayı Hayal Edemezdim”

İşte, Çelikkol’un ödül konuşması…

“Oyunculuğa ilk başladığım yıllarda bana sorsanız burada olmayı hayal bile edemezdim. Kendimin en iyi versiyonu ne olabilir hep bu ilgimi çekti ve beni geliştirdi, değiştirdi. Ama değişmeyen tek bir gerçek oldu. O zamanlardan bu zamanlara beni taşıyan ve değişmeyen tek şey, en gerçek, en samimi halimle sadece kendim olmak… 17 yaşındaki İbrahim de, böyleydi şimdiki İbrahim de bu gelecekteki İbrahim de böyle olacak. Sizlere bu İbrahim’i gördüğünüz ve kucakladığınız için çok teşekkür ediyorum. Bugün burada sizlerin beni layık gördüğü bu ödül benim için bu gerçekliğin ve samimiyetin ödülüdür. Beni bu ödüle layık gören tüm Kineo temsilcilerine çok teşekkür ederim”.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bursa’da Hortum Paniği: Eşyalar Havada Uçuştu

Bursa’da Hortum Paniği: Eşyalar Havada Uçuştu

Sponsorlu bağlantılar