16 Eylül 2024
Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Haber Bizimle Başlar
HABER.COM Magazin Icardi 2 Ateş Arasında! Simge Sağın'ın Son Yorumu Wanda Nara'yı Pişman Etti

Icardi 2 Ateş Arasında! Simge Sağın'ın Son Yorumu Wanda Nara'yı Pişman Etti

Galatasaray'ın yıldızı Mauro Icardi ile eşi Wanda Nara'nın ayrılığı gündem olurken, şarkıcı Simge Sağın'ın son açıklaması ünlü futbolcuyu iki ateş arasında bıraktı!

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Icardi 2 Ateş Arasında! Simge Sağın'ın Son Yorumu Wanda Nara'yı Pişman Etti

Geçtiğimiz günlerde Galatasaray’ın başarılı forveti Mauro Icardi ile kızlarının annesi ve eşi Wanda Nara ayrılık kararı almıştı. “Mauro ile ayrıldık ama her zaman aile olmaya devam edeceğiz” açıklamasında bulunan Wanda Nara, yıldız futbolcu eşini böylece terk etmiş ve eşini sosyal medya hesabından silmişti.

Icardi’nin Avusturya kampındaki antrenmanlardaki üzgün hali ise taraftarların dikkatinden kaçmamıştı. Herkes bu ayrılığın sebebini merak ederken, geçen yılki şampiyonluk kutlamasında ünlü şarkıcı Simge Sağın ile “Aşkın Olayım” şarkısını söyleyen Icardi’nin iki ateş arasında kaldığı magazin gündemini karıştırdı.

Neyin Ne Olacağı Hiç Belli Olmaz

Evliliğin bitmesine üçüncü kişilerin neden olmadığını belirten Wanda Nara, hayranlarını çok şaşırtmıştı. Şarkıcı Simge ise her fırsatta Mauro Icardi'ye olan hayranlarını dile getiriyordu. Nara ile ayrılık haberinin ardından, sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunan Simge'nin "Şimdi değilse ne zaman?" mesajı kafaları karıştırmıştı.

Magazin muhabirleri Simge Sağın'a Icardi'yi sordu.

Güzel şarkıcı bu soruyu, "Icardi ile bizi müzik bağladı, hâlâ aynı şey geçerli. Onların mutlu olmalarını istiyorum. İleride neyin ne olacağı hiç belli olmaz, büyük konuştuğum tüm lokmaları yediğim için yorum yapmak istemiyorum" şeklinde yanıtladı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
ALES/2 Sınavı Yapıldı! İşte Sonuçların Açıklanacağı Tarih

ALES/2 Sınavı Yapıldı! İşte Sonuçların Açıklanacağı Tarih

Sponsorlu bağlantılar