16 Eylül 2024
Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Haber Bizimle Başlar
HABER.COM Magazin Icardi'den Boşanmak Üzere Olduğu Eşi Wanda Nara'ya Şoke Eden Hareket!

Icardi'den Boşanmak Üzere Olduğu Eşi Wanda Nara'ya Şoke Eden Hareket!

Galatasaray’ın yıldızı Mauro Icardi, boşanma aşamasında olduğu eşi Wanda Nara’ya öyle bir harekette bulundu ki! Duyanlar buna inanamadı…

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Icardi'den Boşanmak Üzere Olduğu Eşi Wanda Nara'ya Şoke Eden Hareket!

Galatasaray’ın forveti Arjantinli futbolcu Mauro Icardi, iki kızının annesi ve eşi Wanda Nara ile boşanma aşamasında. Bu gelişme hem spor hem de magazin gündeminde sıkça yer alırken, yıldız futbolcunun ayrılmak üzere olduğu eşi, çocuklarının annesine yaptığı hareket gündeme bomba gibi düştü.

Kredi Kartlarını İptal Ettirdi

Icardi ile Nara arasında yaşanan son olayları doğrulayan Wanda Nara'nın avukatı, "50 yıldır erkeklerin ilk yaptığı şey" yorumunda bulundu.

"Ayrılmaya karar verdim ama Mauro ile aile olmaktan vazgeçmeyeceğiz" açıklamasını yapan Wanda Nara, geçtiğimiz gün alışverişe gitti. Ancak satın aldıklarının ödemesini yapamadı. Bunun sebebi, eşi Mauro Icardi'nin kredi kartlarını bloke ettirmesiydi.

Nara'nın avukatı konu hakkında, "Erkekler bunu genellikle boşanma sürecinde zorlayıcı bir önlem olarak kullanıyor. Bu bilgi doğru. 50 yıldır erkeklerin bu süreçte yaptığı ilk şey çocuklarıyla ilgili yükümlülüklerini yerine getirmemek ya da kredi kartını kapatmak olur" diye yorum yaptı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Esra Bilgiç ve Ozan Akbaba ‘Alboraların Sert Kışı’ Dizisinde Partner Oldu!

Esra Bilgiç ve Ozan Akbaba ‘Alboraların Sert Kışı’ Dizisinde Partner Oldu!

Sponsorlu bağlantılar