17 Eylül 2024
Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Haber Bizimle Başlar
HABER.COM Magazin Instagram Türkçe Bilen Yönetici İlanı Açtı! Demet Akalın Pozisyona Başvurdu!

Instagram Türkçe Bilen Yönetici İlanı Açtı! Demet Akalın Pozisyona Başvurdu!

Meta, Instagram'ın Türkiye'de neden kapatıldığını anlayıp sorunu çözmek üzere 'Türkçe bilen yönetici' ilanı açtı. Pozisyona ilk başvuran Demet Akalın oldu!

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Instagram Türkçe Bilen Yönetici İlanı Açtı! Demet Akalın Pozisyona Başvurdu!

Instagram, 2 Ağustos'tan beri Türkiye'de erişime kapalı. Konuyla ilgili henüz bir gelişme ufukta görünmezken, sosyal medya platformunun sahibi Meta'dan bir hamle geldi. Mark Zuckerberg'in CEO'su olduğu şirket, üst düzey yöneticilere destek olacak deneyimli bir ‘Yönetici İdari Ortak’ pozisyonu için iş ilanı yayınladı.

Meta'ya Türkçe Bilen Yönetici Aranıyor

Meta ilanda,  "Bu pozisyon, Meta liderlik ekibindeki kıdemli yöneticilere destek sağlamak üzere tasarlandı. Adayın karmaşık takvim yönetimi ve yoğun seyahat planlaması gibi görevleri ustalıkla yerine getirebilmesi gerekiyor. İdeal adayın, olağanüstü iletişim becerilerine sahip olması ve geniş Meta ekosistemi içinde ilişkiler kurma konusunda kaynakları etkin kullanabilmesi bekleniyor" ifadelerine yer verdi.

Sosyal medya paylaşımlarıyla adından sıkça söz ettiren ünlü şarkıcı Demet Akalın ise, ilanı görür görmez yine esprili bir paylaşımda bulundu.

Akalın, "Ben hazırım, görev beni bekler" diyerek Meta'ya seslendi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
ENAG Açıkladı: İşte Temmuz Ayı Enflasyon 2024!

ENAG Açıkladı: İşte Temmuz Ayı Enflasyon 2024!

Sponsorlu bağlantılar