19 Eylül 2024
Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Haber Bizimle Başlar
HABER.COM Magazin Justin Timberlake Türk Hayranına Yaptığı Jestle Gönülleri Fethetti

Justin Timberlake Türk Hayranına Yaptığı Jestle Gönülleri Fethetti

Dünyaca ünlü Amerikalı şarkıcı Justin Timberlake, bir konserinde Türk hayranına yaptığı jestle gündeme geldi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Justin Timberlake Türk Hayranına Yaptığı Jestle Gönülleri Fethetti

Dünyaca ünlü Amerikalı şarkıcı Justin Timberlake, Türk hayranıyla yaptığı o olayla magazin gündeminde ve sosyal medya trendler listesinde yer aldı. Kariyeri boyunca sayısız Grammy ve Emmy ödülü kazanan 43 yaşındaki yakışıklı şarkıcı, yıllar önce N Sync grubuyla çıkış yapmış fakat daha sonra yoluna tek başına devam etmişti.

I Love You

Geçtiğimiz günlerde Almanya'da konser veren Timberlake'ın sahnesini izlemeye gelenler arasında yoğunluklu olarak Türk hayranlar vardı. İçlerinden bir tanesi, şarkılarını söylediği sırada sürekli Timberlake'e "I Love You (Seni Seviyorum)" diye seslendi. Türk hayranının sevgisi karşısında kayıtsız kalamayan ünlü şarkıcının jesti gönülleri fethetti.

Mayıs ayındaki Almanya konserinde kendisine sesini duyurmaya çalışan Nazlı adındaki Türk hayranını kırmayan Justin Timberlake, şarkısını yarıda kesip hayranıyla birlikte fotoğraf çektirdi. O anlar sosyal medya platformlarında paylaşıldı ve kısa sürede viral oldu.

Bir diğer Amerikalı popçu Justin Bieber da geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından "Osmaniyeli çocuğun düğündeki dans" görüntülerini paylaşarak Türk hayranlarına olan ilgisini göstermişti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
MEB Açıkladı: Yaz Tatili Süresi Kısalıyor Mu?

MEB Açıkladı: Yaz Tatili Süresi Kısalıyor Mu?

Sponsorlu bağlantılar