HABER.COM
Haber.com Magazin Kadir İnanır son durumu nasıl? Usta sanatçı aylardır tedavi görüyordu

Kadir İnanır son durumu nasıl? Usta sanatçı aylardır tedavi görüyordu

Beyninde pıhtı atması sonucu uzun süredir hastanede tedavi gören 75 yaşındaki usta sanatçı Kadir İnanır'dan haber geldi. İşte, Kadir İnanır'ın son durumu...

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kadir İnanır son durumu nasıl? Usta sanatçı aylardır tedavi görüyordu

Beynine giden damarlarından birine pıhtı atması nedeniyle mart ayından beri sağlık sorunlarıyla uğraşan İnanır'ın son durumunu hayat arkadaşı Jülide Kural açıkladı. Türk sinemasının usta oyuncusu Kadir İnanır, geçtiğimiz haftalarda bir kez daha rahatsızlanarak hastaneye kaldırılmıştı. Hayranları ve sevenleri Kadir İnanır son durum nedir araştırmasına başlamıştı. Müjdeli haber Jülide Kural'dan geldi...

Kadir İnanır Son Durumu Nedir?

İlk rahatsızlığını 24 Mart'ta evinde yaşayan İnanır, Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılmıştı. 

4 ay yoğun bakımda tedavi gören usta oyuncu durumunun iyiye gitmesiyle normal odaya alınmış sonra da taburcu edilmişti.

Ünlü sanatçı bir süre evinde dinlenmiş, ancak Temmuz ayında akciğer enfeksiyonu sebebiyle Koç Üniversitesi Hastanesi'nde tedavi altına alınmıştı.

"Kadir İnanır son durumu nedir?" merak edenler, Kural'dan bugün gelen açıklamayı görünce rahat bir nefes aldı. Aylardır fizik tedavi gören İnanır'ın tedavisinin başarılı gittiği ve yakında taburcu olacağı öğrenildi.

İnanır'ın hayat arkadaşı Jülide Kural, o açıklamayı şu cümlelerle yaptı: "Kadir daha iyiye gidiyor. Önümüzdeki hafta eve çıkma planımız var. Ama elbette fizik tedavi devam edecek."

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Beşiktaş'ın derbideki en büyük silahı Ciro Immobile

Beşiktaş'ın derbideki en büyük silahı Ciro Immobile