Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Haber.com Magazin Kerem Bürsin ve Devrim Özkan'lı Mavi Mağara Filminin Galası Yapıldı: Havada Aşk Kokusu Var

Kerem Bürsin ve Devrim Özkan'lı Mavi Mağara Filminin Galası Yapıldı: Havada Aşk Kokusu Var

Kerem Bürsin ve Devrim Özkan'ın başrollerini paylaştığı Mavi Mağara filminin galası yapıldı. Özkan ile sevgilisi Torreira'nın romantik anları galaya damga vurdu.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kerem Bürsin ve Devrim Özkan'lı Mavi Mağara Filminin Galası Yapıldı: Havada Aşk Kokusu Var

Prime Video'da görücüye çıkan Mavi Mağara filmi, Antalya Kaş'ta çekildi. Güçlü senaryosu ile dikkat çeken filmde Cem ve Alara karakterleriyle başrolleri Kerem Bürsin ile Devrim Özkan paylaştı. Okan Yalabık, Ece Dizdar, Yüsra Geyik ve Taner Birsel gibi isimlerin de yer aldığı Mavi Mağara'nın galası ise dün Karaköy Frankhan'da yapıldı.

Mavi Mağara Galasından Renkli Görüntüler

Cansel Elçin, Zeynep Tuğçe Bayat, Gökhan Özoğuz, Lucas Torreira, Pınar Sabancı ve Yasemin Özilhan'ın katıldığı galada başrol oyuncuları şunları söyledi:

Kerem Bürsin: “Bu proje daha bir fikirken, ilk günden itibaren inanan Prime Video ekibine ve emeği geçen herkese ben de teşekkürlerimi sunuyorum. Bir aşk hikayesini konu edinmek ama bunu farklı bir yerden anlatmak istedik. Sonucunda oldukça gerçek ve samimi bir film olduğuna inanıyoruz.” 

Devrim Özkan: "Mavi Mağara, ilk filmim olması sebebiyle benim için özel bir yere sahip. Bu filmde içten ve doğal bir dünya sunmaya çalıştık. Senaryoyu ilk okuduğumda çok ağladım. Bu güzel insanlarla da bu projede birlikte yer aldığımız için çok mutluyum. Umarım izleyen herkes de bizimle bu duyguları paylaşır."

Bu arada, galada Galatasaray’lı sevgilisi Lucas Torreira ile dudak dudağa gelen Devrim Özkan, o anlara şahit olanlara ‘Havada aşk kokusu var’ dedirtti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalyaspor Galatasaray Maçı Ne Zaman? Antalyaspor Galatasaray Maçı Hangi Kanalda? Antalyaspor Galatasaray İlk 11'ler!

Antalyaspor Galatasaray Maçı Ne Zaman? Antalyaspor Galatasaray Maçı Hangi Kanalda? Antalyaspor Galatasaray İlk 11'ler!