Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Haber.com Magazin Leyla'nın Yıldızı Cemre Baysel Tarzıyla Gündem Oldu: 'Çiçek Kız' Podyumda Fırtına Estirdi

Leyla'nın Yıldızı Cemre Baysel Tarzıyla Gündem Oldu: 'Çiçek Kız' Podyumda Fırtına Estirdi

Yabancı bir modacının İstanbul'da düzenlenen defilesinde ünlü oyuncu Cemre Baysel de podyuma çıktı. Leyla dizisinin yıldızı Baysel'in giydiği kıyafet gündem oldu.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Leyla'nın Yıldızı Cemre Baysel Tarzıyla Gündem Oldu: 'Çiçek Kız' Podyumda Fırtına Estirdi

Amor Garibovic’in “Phoenix Bloom” koleksiyonunun tanıtıldığı defilede ünlü oyuncu Cemre Baysel de podyumdaki modellerden biriydi. Şu sıralar NOW'ın Leyla: Hayat...Aşk...Adalet adlı dizisinde başrol oynayan güzel oyuncu, Beyoğlu'ndaki Venedik Sarayı'nda düzenlenen görkemli defilede mankenlik yaptı. Baysel'in podyumda giydiği kıyafet ise gündem oldu.

Çiçek Kız

Cemre Baysel, çiçek tasarımlı elbisesiyle sosyal medyanın gündemine oturdu. Güzel oyuncunun hayranlarından bazıları bu kıyafeti beğenirken, bazıları da eleştirisini dile getirdi.

Sırbistan'dan Türkiye'ye uzanan moda yolculuğunda 55 parça kıyafet tanıtıldı. Çağla Şıkel'in yanı sıra yerli ve yabancı 50 modelin podyumda yürüdüğü defilede konuk model oyuncu Cemre Baysel'di.

“Phoenix Bloom” couture koleksiyon defilesi dakikalarca ayakta alkışlandı.

25 yaşındaki oyuncu Cemre Baysel'in eflatun tonlarında, çiçek figürlü kıyafeti de defileyi izlemeye gelen konuklar tarafından beğeni topladı.

Sosyal medyada Baysel'in defile tarzına yapılan yorumlar arasında; “Çiçek kız”, “Çok yakışmış”, “Keşke orada olsaydım” gibi ifadeler yer aldı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Semih Çelik İntihar Anı: Surlardaki 3. Kişinin Kimliği Belli Oldu!

Semih Çelik İntihar Anı: Surlardaki 3. Kişinin Kimliği Belli Oldu!