HABER.COM
Haber.com Magazin MasterChef Eleme Adayı Kim Oldu 22 Ekim 2024? İşte Haftanın İlk Eleme Adayları

MasterChef Eleme Adayı Kim Oldu 22 Ekim 2024? İşte Haftanın İlk Eleme Adayları

MasterChef Türkiye'nin dün akşam yayınlanan bölümünü kaçıranlar "MasterChef eleme adayı kim oldu, dokunulmazlık kimin oldu?" sorularına yanıt arıyor. İşte, haftanın ilk dokunulmazlık oyununun galibi ve eleme adayları!

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
MasterChef Eleme Adayı Kim Oldu 22 Ekim 2024? İşte Haftanın İlk Eleme Adayları

Somer, Danilo ve Mehmet şeflerin sunumuyla her akşam TV8 ekranlarında izleyici karşısına çıkan MasterChef Türkiye'de, 22 Ekim Salı akşamı haftanın ilk dokunulmazlık oyunu oynandı. 

Yarışmayan son olarak Nevzat veda etmişti. Yeni haftada mavi takım kaptanı Muratcan, kırmızı takım kaptanı ise Nigar oldu. Yeni takımlar dün akşam 1. dokunulmazlık oyununda mücadele etti. Peki, dokunulmazlığı hangi takım kazandı? Bireysel dokunulmazlığı kim aldı? MasterChef eleme adayı kim oldu 22 Ekim 2024 Salı? İşte gecenin özeti!

MasterChef 1. Dokunulmazlık Oyununu Kim Kazandı?

MasterChef'te haftanın ilk dokunulmazlık oyununda şefler yarışmacılardan 'Acılı yemekler' yapmalarını istedi. Bu konseptte; 'Egusi Çorbası, Phall Curry, Maqo Tofu, Chilli Con Carne, Karides Creole ve Chocolate Rocky Road' yemekleri hazırlandı. 

Kazanan Mavi Takım oldu.

MasterChef eleme adayı kim oldu 22 Ekim 2024? İşte, MasterChef eleme adayları!

MasterChef Eleme Adayı Kim Oldu 22 Ekim 2024?

Kırmızı Takım bireysel dokunulmazlık etabında yarıştı. Kazanan Kerem oldu. Kerem'in seçimiyle 1. eleme adayı Alper oldu. Takım oylaması sonucu 2. eleme adayı ise Erim oldu.

MasterChef eleme adayları; Alper ve Erim oldu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Blogspot.com Engellendi! İşte Sebebi ve Blogspot Giriş Yöntemi

Blogspot.com Engellendi! İşte Sebebi ve Blogspot Giriş Yöntemi