Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Haber.com Magazin MasterChef’te Aşk Başka: Onur ile Beyza Arasında Neler Oluyor? ‘Nazar Değmesin’ Paylaşımı Kafaları Karıştırdı

MasterChef’te Aşk Başka: Onur ile Beyza Arasında Neler Oluyor? ‘Nazar Değmesin’ Paylaşımı Kafaları Karıştırdı

MasterChef'in 7. sezon yarışmacılarından Onur Üresin ile Beyza Huri Aydın arasında aşk mı var? İşte, Onur'dan kafaları karıştıran paylaşım!

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
MasterChef’te Aşk Başka: Onur ile Beyza Arasında Neler Oluyor? ‘Nazar Değmesin’ Paylaşımı Kafaları Karıştırdı

TV8’in fenomen yarışma programı MasterChef Türkiye’nin 7’nci sezonu ekranlarda. Bu sezonun ilk aşk dedikodusu ise Onur Üresin ile Beyza Huri Aydın arasında çıktı. 31 yaşındaki MasterChef Onur ile 23 yaşındaki MasterChef Beyza arasında neler oluyor? İkilinin ekran başındaki hayranları ve programın sıkı takipçileri, sosyal medyada bu konuya dair pek çok yorum yaparken, son hamle iddiaların baş kahramanı Onur’dan geldi.

‘Nazar Değmesin’

Onur ve Beyza ikilisini, yarışmacı arkadaşları da birbirlerine çok yakıştırırken, şeflerin de bazı imalı soruları ve yorumları, bu aşkın ipuçlarını verir gibiydi.

İki genç isim de sosyal medyayı aktif kullanıyor. Hatta Beyza ve Onur, birbirlerinin paylaşımlarına yorum yapmadan geçmiyor. Onur, bugüne kadar genellikle yemekler ve aşçılıkla ile alakalı paylaşımlarda bulunuyordu. Ancak son paylaşımı kafaları karıştırıp, 'aşk' iddialarını güçlendirdi.

Onur Üresin'in son paylaşımında nazar boncuğu emojisi ile birlikte "Nazar değmesin" mesajı göze çarptı. Beyza Huri Aydın ile Onur'un aşk yaşadığına dair ortaya atılan iddialar bu paylaşım ile daha da güçlenmiş oldu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
MetroPOLL Anketi Açıklandı: Yavaş, Erdoğan'a Fark Attı!

MetroPOLL Anketi Açıklandı: Yavaş, Erdoğan'a Fark Attı!