21 Eylül 2024
Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Haber Bizimle Başlar
HABER.COM Magazin MasterChef'te MasterClass'ı Kazanan Yarışmacı Belli Oldu

MasterChef'te MasterClass'ı Kazanan Yarışmacı Belli Oldu

MasterChef Türkiye'nin 20 Eylül Cuma akşamı yayınlanan MasterClass bölümünde kazanan yarışmacı ve ödül için seçtiği isim belli oldu.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
MasterChef'te MasterClass'ı Kazanan Yarışmacı Belli Oldu

Somer Sivrioğlu, Danilo Zanna ve Mehmet Yalçınkaya’nın jüri üyeliğini yaptığı MasterChef Türkiye’de dün akşam yeni bir heyecan yaşandı. Şefler, yarışmacılara ‘MasterClass’ eğitimi verdi. Eğitim turunun ardından yarışma etabına geçildi. Gecenin kazananı ve ödülü belli oldu. İşte, gecenin özeti…

MasterClass’ı Kim Kazandı?

MasterChef 20 Eylül 2024 Cuma akşamı ekrana gelen bölümüyle izleyicilere yeni bir deneyim yaşattı. MasterClass eğitim bölümünde şefler, yarışmacılara balık pişirmenin inceliklerini öğretti. 

Daha sonra yarışmacılardan aldıkları bu mini eğitimin sonunda başarılı tabaklar hazırlamalarını istedi. En başarılı tabağı yapan isim Onur oldu. 

Ödül ise Japonya - Türkiye dostluğunun 100. yılı nedeniyle özel misafirlerin ağırlanacağı bir davete Somer Sivrioğlu’nun konuğu olarak katılmak idi.

MasterChef MasterClass birincisi Onur, bu özel ödüle yanında götürmek istediği yarışmacı arkadaşını belirledi. Bu isim ise Bera oldu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Reyting Sonuçları 20 Eylül 2024: Dünün Reyting Birincisi Kim Oldu?

Reyting Sonuçları 20 Eylül 2024: Dünün Reyting Birincisi Kim Oldu?

Sponsorlu bağlantılar