HABER.COM
Haber.com Magazin Masterchef'te Nigar'ın Kocasından Hakan'a Tehdit Mesajı: "Onu Evinden Aldıracağım!"

Masterchef'te Nigar'ın Kocasından Hakan'a Tehdit Mesajı: "Onu Evinden Aldıracağım!"

MasterChef yarışmasında skandal! Nigar'ın kocası, Hakan'a tehdit mesajları mı gönderdi? Nigar ve eşinin Hakan'la diyalogu ortaya döküldü. İşte, Masterchef'te flaş gelişme!

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Masterchef'te Nigar'ın Kocasından Hakan'a Tehdit Mesajı: "Onu Evinden Aldıracağım!"

TV8'in ilgiyle izlenen yarışma programı MasterChef Türkiye her akşam yeni bölümüyle ekrana geliyor. Mehmet, Danilo ve Somer şeflerin öncülüğünde her bölüm yeni yarışmalar yapılıyor ve her hafta sonu bir kişi yarışmaya veda ediyor. Bu kez haberimiz işin magazin kısmıyla ilgili. MasterChef Nigar ve Nigar'ın kocasının, Hakan'ı tehdit ettiği yönünde iddialar gündemde. MasterChef Hakan, Nigar ve kocası hakkında zehir zemberek açıklamalarda bulundu. İşte, olayın perde arkası!

Nigar ve Hakan Arasında Tansiyon Tavan Yaptı

MasterChef Türkiye'de geçtiğimiz haftalarda bireysel dokunulmazlık kazanan Hakan, Nigar'ı eleme potasına göndermişti. İki yarışmacı arasında bir süredir sözlü atışmalar devam ediyordu. Hatta birçok izleyici Nigar'ın ağladığı sırada Hakan'ın gülmesine tepki göstermişti.

Aralarında kamera arkasında yaşanan gerilime değinerek, "doğru yoldan sapmamak gerektiğini düşünüyorum" diyen MasterChef Hakan, sonunda tüm derdini programda anlattı. Hakan, "Nigar hanımı potaya yollamamdaki en büyük sebep beni tehdit ettirmesidir." diyerek herkesi şoke etti.

"Programda beni alenen tehdit edip daha sonra da eşinden gelen tehdit minvalindeki mesajlar ve 'Onu evinden aldıracağım' söylemleri yüzünden Nigar hanımı potaya yolladım." diyen Hakan, Nigar'ın kocasından gelen mesajı da paylaştı:

İşte, Hakan'a gönderildiği iddia edilen tehdit mesajı:

"Merhaba ben Nigar'ın kocasıyım. Sen benim iki tane genç kızımı ağlattın. Seni asla unutmayacağım"

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
50 Bin TL Nakit Desteği! PTT'den Asgari Ücretli ve Emekliye Müthiş Fırsat

50 Bin TL Nakit Desteği! PTT'den Asgari Ücretli ve Emekliye Müthiş Fırsat